.

.

Превръзки материал за коремната кухина, за мъже и жени, Висока Еластичност, Дишаща Превръзки материал за Коремната кухина, Подложки за колан за катетър за перитоне?

Превръзки материал за коремната кухина, за мъже и жени, Висока Еластичност, Дишаща Превръзки материал за Коремната кухина,

Оценка на клиента:

BGN 3.52
Брой продукти
Налично

Специален мек памучен чанта, дишащи и удобниТова е мекота, еластичност, дишане и влагопоглощение.Хлопчатобумажный еластичен колан може да се регулира в съответствие със собствените си нужди.Приятна за кожата, мека, дишаща и впитывающий влагата.Може да се използва повторно и се пере.Осигурява удобен начин за покриване на катетър на място, може да бъде незабележим под дрехите, държи телефона и колан, поддържа достойнството на пациентите, които катетеризирован.Дизайн еластична дъвка, ultra-висока еластичност, подходящ за използване в болница, един прекрасен аксесоар.Се прилага за пациенти, които са на перитонеальном диализа в отделението за нефрологии.Лесно почистване и лесна за употреба, най-добрата грижа за здравето и помощ в процеса на възстановяване.Този държач за катетерного дренаж идеални за излизане навън, пътуване, път, сън, ежедневна работа.Тръбата се закрепва с помощта на куката и на панти.За да се изключи необходимостта от неудобни булавках и скотче, предпазва област вложки от вытягиваний, я поддържа в чистота. Специален мек памучен чанта, дишащи и удобни. Хлопчатобумажный еластичен колан може да се регулира в съответствие с неговите собствени нужди. Отнася се за : пациенти, намиращи се на територията на перитонеальном диализа в отделението за нефрологии. Дизайн еластична дъвка, супер висока еластичност, подходящ за използване в болница, един прекрасен аксесоар. Лесно почистване и лесна за употреба, най-добрата грижа за здравето и помощ в процеса на възстановяване.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Колан за катетър за перитонеална диализа Цвят : бял Подходяща : за пациенти на перитонеальном диализа в отделението за нефрологии Осъществяване Списък : 1 х каишка за катетър за перитонеална диализа.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват