.

.

Нива Ъглов държач за душ, Неръждаем, Пластмасов Органайзер за душ за Баня, Вани, кабина за душ, Аксесоари за баня, 13,5 x 10 x 18 инча, Сив (Сива трехъярусный триъгълник)

Нива Ъглов държач за душ, Неръждаем, Пластмасов Органайзер за душ за Баня, Вани, кабина за душ, Аксесоари за баня, 13,5 x 10

Оценка на клиента:

BGN 9.53
Брой продукти
Налично

❤ Функция - Пластмасова поставка за душ устойчив на износване; Достатъчно количество дренажни дупки в рафтовете позволява на водата правилно излязат и да я поддържа чиста ❤Решения за ъгли - тези душ кабини са с добър размер и дълбочина (13,5 x 10 x 18 инча).Той е добре поставен в ъгъла вана и душ, зона за съхранение на бутилки, душ гел, шампоан и средства за душата.Той не е подходящ за малки бани.Моля, проверете размерите, преди да закупят тези ъглови рафтове за душата. ❤Здрав материал - Изработен от пластмаса полипропилен с прозрачен дизайн, не съдържа бисфенол А, не се деформират и не се чупи.Той е устойчив на корозия и е водоустойчив. ❤Лесно се монтира.Този рафт за душ може да се събере за броени минути, без използването на никакъв инструмент.И може да се разглобява за да се измие, ако е необходимо.Можете да настроите броя на рафтовете на магазините по своему.А на смесване на двата блока заедно, може да се създаде блок с много пластове рафтовете.Могат да бъдат опаковани в стекове. ❤Ще ви помогне да се предпазите от бъркотията и да спестите място за съхранение, което прави вашата баня, кухня, спалня спретнати и упорядоченными.Аксесоари за баня, домашни ястия. ❤ Функция - Пластмасова поставка за душ устойчив на износване; Достатъчно количество дренажни дупки в рафтовете позволява на водата правилно излязат и да я поддържа чиста. ❤Решения за ъгли - тези душ кабини са с добър размер и дълбочина (13,5 x 10 x 18 инча).Той е добре поставен в ъгъла вана и душ, зона за съхранение на бутилки, душ гел, шампоан и средства за душата.Той не е подходящ за малки бани.Моля, проверете размерите, преди да закупят тези ъглови рафтове за душата. ❤Здрав материал - Изработен от пластмаса полипропилен с прозрачен дизайн, не съдържа бисфенол А, не се деформират и не се чупи.Той е устойчив на корозия и е водоустойчив. ❤Лесно се монтира.Този рафт за душ може да се събере за броени минути, без използването на никакъв инструмент.И може да се разглобява за да се измие, ако е необходимо.Можете да настроите броя на рафтовете на магазините по своему.А на смесване на двата блока заедно, може да се създаде блок с много пластове рафтовете.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват