.

.

ITZY 'It' z Me' 2-ри мини-албум, комплект от 3 версии на CD + 80p Книга + 1p Картичка на корицата + 2p фотокарточка + Комплект фотокарточек с посланието + Проследяване на Kpop Запечат?

ITZY 'It' z Me' 2-ри мини-албум, комплект от 3 версии на CD + 80p Книга + 1p Картичка на корицата + 2p фотокарточка + Комплект

Оценка на клиента:

BGN 1.33
Брой продукти
Налично

Официално мазане е Съвсем нов и оригинален продукт от производителяВсички стоки и функции от оригиналните производители се доставят в оригинална запечатана опаковка.Сума на вашата покупка ще бъде посочено в таблица Korea HANTEO & GAON!.Целият поръчаните стоки ще бъдат изпратени с номер за проследяване.Официално мазане е Съвсем нов и оригинален продукт от производителя.Всички стоки и функции от оригиналните производители се доставят в оригинална запечатана опаковка.Сума на вашата покупка ще бъде посочено в таблица Korea HANTEO & GAON!.Целият поръчаните стоки ще бъдат изпратени с номер за проследяване.ITZY (Йеджи, Юна, Рюджин, Чэрен, Лия) - [It ' z Me] на 2-ри мини-албум, версия 3, комплект включва CD + фотокнигу на 80 страници + пощенска картичка в 1 корицата + 2 фотокарточки + резервация (60 фоторепортажей Paris Et Itzy + набор от пощенски картички) + набор от допълнителни фотокарточек с посланието + безплатен номер за проследяване.Изградена плакат може да не влиза в комплекта.В зависимост от версии на съдържанието (корица) албум може да се различават.Предимства предварителна поръчка могат да бъдат продадени след няколко дни.Ако "Есе, набор от пощенски картички" липсва, моля, имайте предвид, че всички вече распродано.Карта дейности на случаен принцип се включва в някои от първите съобщения за албуми. "Официално мазане напълно нов компакт-диск с фабрично запечатани". "Броят на вашата покупка ще бъде посочено в корейската таблица HANTEO и GAON!" Диск със списък на песните (CD). ТИН-ТИН-ТИН (С Оливър Хелденсом) 03. ТОВА Е "НЕ-НЕ-04". НИКОЙ НЕ Е КАТО ТЕБ 05. АЗ НЕ ИСКАМ ДА ТАНЦУВАМ 07 : 24.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват