.

.

【Обновена версия на Bluetooth】 52-подножието водоустойчив светлини за батут-музикален режим на дистанционно управление и приложения и 18 цвята, Осветяване на вашето но?

【Обновена версия на Bluetooth】 52-подножието водоустойчив светлини за батут-музикален режим на дистанционно управление и

Оценка на клиента:

BGN 13.94
Брой продукти
Налично

?【Дистанционно управление Bluetooth】 : дистанционно управление на Bluetooth може да увеличи нивото на удобство и достъпност, което е невъзможно с конвенционалните дистанционни управления дистанционно управлениеС помощта на дистанционното управление Bluetooth потребители могат да управляват яркостта на подсветката, хронометражем или музикален режим от смартфон. ?【Синхронизиране на музика】 : След сваляне на приложението, предоставен заедно с продукта, добавянето на възможности за синхронизация осветление с музика може да даде батуту елемент на забавление и гмуркане.Превърнете батут в магическо място за събиране на деца и семейства, където те могат да се забавляват, играят и създават спомени. ?【Повишена водоустойчивост IP67】 : Дизайн, кожена метална лампа я прави здрава и водоустойчива.Което го прави здрав и способен да издържа на всякакви метеорологични условия. ?【Сигурност】 : Комплекти осветление за батут може да помогне за подобряване на видимостта на батут, което прави използването на батут през нощта по-безопасен за деца и възрастни.Този олекотен комплект, състоящ се от 150 led мъниста, осигурява ярко светят в нощта, което го прави идеален за нощни игри и украса. ?【Колоритен и динамичен】 : Благодарение на 18 цветове и 28 режими на смени, тази светлинна лента за батут ви позволява да избирате от широка гама от цветове и динамични ефекти светкавица и наклон, което го прави забавно и вълнуващо допълнение към всеки батуту. ?【Лесна инсталация】 В комплекта влизат 20 кабелни основи с инструкция за употреба.Можете лесно да инсталирате батутные светлини на батутные на окото. ?【Дистанционно управление Bluetooth】 : дистанционно управление на Bluetooth може да увеличи нивото на удобство и достъпност, което е невъзможно с конвенционалните дистанционни управления дистанционно управление.С помощта на дистанционното управление Bluetooth потребители могат да управляват яркостта на подсветката, хронометражем или музикален режим от смартфон. ?【Синхронизиране на музика】 : След сваляне на приложението, предоставен заедно с продукта, добавянето на възможности за синхронизация осветление с музика може да даде батуту елемент на забавление и гмуркане.Превърнете батут в магическо място за събиране на деца и семейства, където те могат да се забавляват, играят и създават спомени. ?【Повишена водоустойчивост IP67】 : Дизайн, кожена метална лампа я прави здрава и водоустойчива.Което го прави здрав и способен да издържа на всякакви метеорологични условия.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват