.

.

Детски Син Слон Седи, Нашивка с бродерия, Cartoony Зоологическа градина със Слон, Африкански Сафарита, Животно от Дивата Природа, Бродирана Апликация на иконата Направ?

Детски Син Слон Седи, Нашивка с бродерия, Cartoony Зоологическа градина със Слон, Африкански Сафарита, Животно от Дивата Природа, Бродирана

Оценка на клиента:

BGN 2.80
Брой продукти
Налично

Размер : 2,6/8 X2,7/8 инча Спрей достатъчно количество пара на повърхността на тъканите и термосваривайте лист с обратната страна на пластира. Нанесете на кръпката, на точното място си кърпа, която искате да декорирате. Защитете повърхност на пластира, покрийте го с влажна кърпа или тънка кърпа и прогладьте при висока температура, след това 2-3 пъти погладьте заплату желязо в продължение на 10-15 секунди. При продължителна употреба трябва да повторите стъпка 3 на обратната страна на плата. Изчакайте, докато той се охлади, след това проверете, дали няма кътче на всеки пластир и по ръба на парче, които вече са запечатани.Ако вие не сте готови, повторете стъпки 3 и 4. този продукт може да се шият или на път, но въпреки това ние препоръчваме прогладить на място, а след това да шият, за да се увери в неговата надеждност. Размер : 2,6 / 8 X2,7/8 инча. Спрей достатъчно количество пара на повърхността на тъканите и термосваривайте лист с обратната страна на пластира. Нанесете на кръпката, на точното място си кърпа, която искате да декорирате. Защитете повърхност на пластира, покрийте го с влажна кърпа или тънка кърпа и прогладьте при висока температура, след това 2-3 пъти погладьте заплату желязо в продължение на 10-15 секунди. При продължителна употреба трябва да повторите стъпка 3 на обратната страна на плата. Изчакайте, докато той се охлади, след това проверете, дали няма кътче на всеки пластир и по ръба на парче, които вече са запечатани.Ако вие не сте готови, повторете стъпки 3 и 4. този продукт може да бъде или шият, или прогладить, но въпреки това ние препоръчваме прогладить на мястото, а след това да шият, за да се увери в неговата надеждност.МОЛЯ, ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ВРЕМЕТО НА МОЕТО ПРИСТИГАНЕ, ПРЕДИ ПЛАЩАНЕ НА ВАШАТА ПОРЪЧКА.Време на пристигане : от ТАЙЛАНД 2-4 седмици в САЩ, Канада СУПЕР красива И изискана нашивка с бродерия най-ДОБРИЯТ избор за украса на вашите дънки, чанти, сака И ризи чрез пришивания до утюгу. може да бъде не само нашивкой, но И елегантен декорация.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват