.

.

Миниатюрни Кухненски Коледа Коледа Орнамент, Златна Окачен на Кука, Украса за Метална стена, Арт Интериор, Куки, Органайзер, Стойка, Стенен Метален декор за дома, Ко?

Миниатюрни Кухненски Коледа Коледа Орнамент, Златна Окачен на Кука, Украса за Метална стена, Арт Интериор, Куки, Органайзер, Стойка, Стенен

Оценка на клиента:

BGN 33.92
Брой продукти
Налично

Демонстрируйте техните състезателни медалите атрактивен начин, вместо да Ги Крие В една КутияСи медали Изпълнени с Прекрасни Спомени, които ще Живеят с Теб Завинаги.Сега можете да Ги обесим Всички на стената с помощта на една закачалка и да се погрижим за Собствените си Постижения, а това означава, че ще бъде Още по-интересно да се Подобри.Вид на вашите Медали на Стената Ви Вдъхновява да Работят Още по-усърдно, а също и да Ви кара Много да се гордеят с това, което Сте Постигнали. ● Най-обмислен подарък, който може да получи Запален Бегач или Триатлет. ● Преглед на вашите медали в предишните състезания Вдъхновява към усъвършенстване във всяка раса.Демонстрируйте техните състезателни медалите атрактивен начин, вместо да Ги Крие В една Кутия.Си медали Изпълнени с Прекрасни Спомени, които ще Живеят с Теб Завинаги.Сега можете да Ги обесим Всички на стената с помощта на една закачалка и да се погрижим за Собствените си Постижения, а това означава, че ще бъде Още по-интересно да се Подобри.Вид на вашите Медали на Стената Ви Вдъхновява да Работят Още по-усърдно, а също и да Ви кара Много да се гордеят с това, което Сте Постигнали. ● Най-обмислен подарък, който може да получи Запален Бегач или Триатлет. ● Преглед на вашите медали в предишните състезания Вдъхновява към усъвършенстване във всяка раса. ● Вашата колекция ще се превърне в най-якото декорация на вашия дом, което ще ви напомня за миналите състезания. ● Те кара да са изключително горди от себе си, когато видя своя собствена колекция на стената.Важно е да се види постиженията си.Това, заради което толкова си работил усилено.Когато можеш да погледнем назад и да кажа, че аз направих това!И гордись това.С гордост демонстрируйте техните състезателни медали, които се събуждат стари спомени за състезания, Просто усещането, което възниква всеки път, когато се събудиш и видиш своите минали медалите на свобода на стената.Това е сигурен начин да усетите, защото всеки един от тях олицетворява упорита работа и огромна всеотдайност, които ще живеят с теб завинаги.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват