.

.

Масивна Гривна с Компас на Викингите за Мъже, Паракорд за Оцеляване, Гривна с Рунически Символ на скандинавския Вегвизира, Норвежки Бижутериен Амулет за Него, 9 Инч?

Масивна Гривна с Компас на Викингите за Мъже, Паракорд за Оцеляване, Гривна с Рунически Символ на скандинавския Вегвизира,

Оценка на клиента:

BGN 6.59
Брой продукти
Налично

1 Материал : Здрава неръждаема стомана + Ракита амбалажна парашютная въже, черно-кафяв цвят, удобна за кацане на фигурата. За голям китката : Дължина : 23 см (9,0 инча), изглежда изящно и стилно.КУЛТУРЕН и ПЕРСОНАЛИЗИРАНА : Комбинация от модерни изображения и културата на викингите, стръмни и новост бижута за него и Нея. Достоен подарък : Това би бил страхотен подарък за човек, приятелка, син, дъщеря, баща, брат, сестра, чичо, съпруг, съпругче фенове на викингите и най-добрите приятели, които имат викингское произход за вечното приятелство. ГАРАНЦИЯ : Гривни Viking от Forever Will с гарантирано 100% удовлетворение или за връщане на вашите пари. Тип закопчалка : тока.Име на отдел : мъжки. Материал : Здрава неръждаема стомана + Ракита амбалажна парашютная въже, черно-кафяв цвят, удобна за кацане на фигурата. За голям китката : Дължина : 23 см (9,0 инча), изглежда изящно и стилно.КУЛТУРЕН и ПЕРСОНАЛИЗИРАНА : Комбинация от модерни изображения и културата на викингите, стръмни и новост бижута за него и Нея. Достоен подарък : Това би бил страхотен подарък за човек, приятелка, син, дъщеря, баща, брат, сестра, чичо, съпруг, съпругче фенове на викингите и най-добрите приятели, които имат викингское произход за вечното приятелство. ГАРАНЦИЯ : Гривни Viking от Forever Will с гарантирано 100% удовлетворение или за връщане на вашите пари. Тип закопчалка : тока.Име на отдел : мъжки.Характеристики на твърда гривна Viking от Forever Will за мъже и женщинматериал : Солидна неръждаема стомана + парашютная веревкадлина : 23 Смдизайн : готин черен/кафяв на цвят, с гравиран компас на викингите, класически и ретро вид, стилен и очарователен.За Символа на викингите?Вегвизир, Символ на Ръководството и Защита, и значението му – Компас викингите / Рунически компас Вегвизир, известен също като рунически компас или Компас викингите / Nordic Compass, изработени от осем рунически Шест викингите, е Символ на Защита и Ръководство, за който се смята, използван от викингите като компас.Идеални подаръци за викингите/фенове Viking Stylish Гривна Viking ще се превърне в достоен подарък за фен на културата на викингите, за всеки, който има външно произход, или подгответе го за Вашата нонконформистской сватба в теми, свързани с културата на викингите.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват