.

.

Kytely Обновен Запечатан Контейнер за съхранение на храна за домашни любимци, Малък Контейнер за храна за кучета с мерным кръгове стъкло, Контейнер за съхранение на х?

Kytely Обновен Запечатан Контейнер за съхранение на храна за домашни любимци, Малък Контейнер за храна за кучета с мерным кръгове

Оценка на клиента:

BGN 6.06
Брой продукти
Налично

★ 【МАЛКА и ПРАКТИЧЕСКИ КАПАЦИТЕТ на】- Капацитетът на нашия контейнер е от 3 литра, в него могат да се поберат около 3,5 килограма храна за кучета или котки, което зависи от плътността на фураж за домашни животниМалък и удобен за организиране на хладилника и килера. ★ 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】- Нашият контейнер за котешки храна е много подходящ и за обикновена храна, като брашно, ориз, ядки, фасул, предястия, зърнени храни и т. е Изработен от хранително-пластмаса и силикон, не съдържа BPA, олово, че е много безопасно за вас да използвате. ★ 【ЛЕКОТА на наливания】 - Голям отвор за носа и дизайн тримерно чаши осигуряват приятно усещане на наливания, като всяка обливане спретнато и чисто.Контейнер с прозрачен корпус, така че можете да видите, че е вътре, без използване на тагове или бележки. ★ 【Фланец дизайн】- Херметически контейнер за храна за кучета е 2 силиконови уплътнения и 4 ключалката на капака, че много по-добре предпазва от влага и осигурява безопасно съхранение на суха храна.Моля, обърнете внимание, че мерителна чашка трябва да прикрутить до носику за наливания. ★ 【ДИЗАЙН на бутилката с канали】- Бутилка-контейнер е с дизайн с канали, за да може да бъде лесно да се разбере, когато се използва.Целият дизайн прави този малък контейнер за храна за кучета идеален за използване на закрито, на открито и при пътуване.Не само за храна за домашни любимци, но и може да се използва в кухнята.Този малък контейнер за кучешка храна може да се съхранява храна за домашни любимци, брашно, ориз, ядки, фасул, предястия, зърнени храни и т. в Този контейнер за съхранение на храна за домашни любимци, с дръжка, която удобно се носят със себе си. идеален за използване на закрито, на открито, походи и пътувания.Четири ключалки, два запечатване на пръстени, една мерителна чашка.Целият великолепен дизайн прави контейнер по-изтичане, предпазва от влага и домашни любимци за надеждно съхранение на сухи фуражи.Мерителна чашка е изработена с ключалка бутам тип.При отварянето просто завъртете и капакът ще се отвори.За да затворите, моля, приложете лек натиск едновременно със завъртане по посока на часовниковата стрелка.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват