.

.

HAOKTSB Фонтан за домашни любимци, Фонтан за котки и Кучета, Автоматичен вода Опаковка за домашни любимци с филтри, Керамични, Безшумен вода опаковка за домашни любимц?

HAOKTSB Фонтан за домашни любимци, Фонтан за котки и Кучета, Автоматичен вода Опаковка за домашни любимци с филтри, Керамични,

Оценка на клиента:

BGN 2.00
Брой продукти
Налично

А за кучета, Изработени от безопасен естествен материалЛесна за преместването на къщичка за котки може да се използва навсякъде. 【 Безшумен помпа】 Фонтан за домашни любимци оборудван шумоподавляющим помпа с сверхшумной амортизация и може да се използва и през нощта, за да помогне на вас и вашия домашен любимец се насладите на спокоен и лек сън през нощта. 【НОВ ДИЗАЙН】:Басейн с вода, украсена с дребни риби, по-интересно и привлича малки животни за нощувка вода,Две керамични диспенсера за риба и вода, се свързват при температура 1300 ° C - древното китайски традиционен продукт, в който за лепене не се използва лепило. 【 Памук с въглен филтър】, който може да филтрира косата и боклуци, за да се запази вода, дайте домашен любимец здравословен източник на вода. 【ПОЧИСТВАЩИ КОМПОНЕНТИ】 Лесна употреба и почистване, лесен монтаж, бърз старт, всички части могат да се почистват.Зарадвайте вашия домашен любимец на свежа храна и чиста вода Размер на опаковката : 30 x 20 x 20 см; 1,5 кг Линк към производителя : Цвят : розов Брой елементи : 1 Брой : 1 Тегло на предмета : 1,5 кг Характеристики на продукта Материал : 1300 ° C, висока изпичане на керамика Размер : 20.8 Дължина на свързващ кабел CM : 1,3 м Защита на околната среда, пестенето на енергия, ниска консумация на енергия, Приложими за домашни животни : малки домашни любимци, като котки, кучета, зайци и т. Опаковка продукта1 * диспенсер за вода за домашни животных6 * филтър с активен въглен cotton Home Décor : Не само осигурява непрекъснат поток от храна и вода, но и е съвместим с всеки стил на дома; Компактност, чудесно за кухни, перални помещения, гаражи и други подови сифони.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват