.

.

Въртящата Детска Мишката, Мобилен Дизайн, Жичен Мишка с RGB Подсветка, 8 Бутони, 7200 dpi, Ергономична Оптика, Мишката за Геймерского PC, Лаптоп (Черен)

Въртящата Детска Мишката, Мобилен Дизайн, Жичен Мишка с RGB Подсветка, 8 Бутони, 7200 dpi, Ергономична Оптика, Мишката за Геймерского

Оценка на клиента:

BGN 2.67
Брой продукти
Налично

Висока инжекция детска мишка : Безжична мишка с фотоэлектрическим сензор с резолюция до 2400 dpi, трехуровневое разрешение регулирани и могат да бъдат точно позиция, дори ако тя бързо се придвижваТой притежава висока точност и плавна работа, която позволява да се избегне прекъсване и забавяне по време на игри операции.Изключително преживяване експлоатация.Безжична мишка с RGB подсветка : компютърна мишка с ефект RGB streamer, която може да отговори на вашите различни игрови нужди.Различни режими на осветление осигуряват приятна работа, създават спокойна атмосфера и правят работата и игрите са по-удобни и ефективни.Ергономична акумулаторна мишка : Ергономичен дизайн и приятна за кожата на повърхността осигуряват удобен захват и подобряване на геймплея, както и не предизвикват умора след дълъг период на употреба и игри.Удобен за потребителя дизайн на зареждане, поддържа зареждане по време на използване, елиминира неудобства при прекъсване на електрозахранването, най-добрият избор за геймърите и офиси.Щепсела и да играе и широка съвместимост : оптична безжична детска мишка е лесен за използване, никакъв друг софтуер или фърмуер не се изисква; применимая система : Windows (Windows XP / Vista / 7/8 / Server 2003/2000 / Win10 и т.) mac OS (препоръчва се да се използва Mac OS 10.Висококачествено сервизно обслужване : Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим и да решим проблема вместо вас в рамките на 24 часа.Подробна информация за продукта : 1. Те могат да бъдат управлявани с помощта на бутоните : захранване / прекъсвач на светлинния ефект. Вградена акумулаторна литиево-йонна батерия, така че да се замени батерията не трябва. Насладете се на безжична технология 2.4 G, подходящ за офис ежедневни игри. дизайн бутона микропереключателя на 5 милиона пъти. Безжичен приемник може да приема в рамките на безжичен обхват до 10 метра. Точност ръководят двигател с резолюция от 2400 dpi, точен опит! 7. Голям цветен блясък, престижно мода.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват