.

.

MP3 плейър, MP3 плейър с Bluetooth, Музикален плейър Frehovy с SD-карта памет с обем 16 GB с възможност за възпроизвеждане на снимки / видео / FM радио / Диктофон / Устройства за четен?

MP3 плейър, MP3 плейър с Bluetooth, Музикален плейър Frehovy с SD-карта памет с обем 16 GB с възможност за възпроизвеждане на снимки / видео

Оценка на клиента:

BGN 1.67
Брой продукти
Налично

【MP3-плейър с Bluetooth】 MP3-плейър с модул Bluetooth, който позволява по-висока скорост на трансфер на данни, по-добра съвместимост и по-ниска консумация на енергияКонсумация на енергия ще бъде намален, увеличаване на времето на автономна работа, насладете се на най-съвременни технологии. 【Памет от 16 GB】 Преносим MP3 плейър идва с SD-карта памет 16 GB и поддържа до 128 GB (не е включена в комплекта).Възпроизвеждане на музика във формат MP3 / запис на глас / FM радио / поддръжка на електронни книги във формат TXT / преглед на снимки / видео във формат AMV. 【Лекота на работа 】 Проектирана с независим регулатор на силата на звука, той осигурява по-удобен интерфейс.Може да се използва като четец на карти с памет или за съхранение на файлове, Вградени високоскоростни кабели Mini USB 2.0 позволяват просто да влачите и пускате на музикален файл или папка директно свързване с компютър. 【Качество на звука без загуба на Hi-Fi】 В него се използва професионален интелигентен цифров чип за намаляване на шума и превъзходна технология за оптимизация на схеми за намаляване на шума, осигурявайки висока честота на семплиране на звука и осигуряваща високо качество на звука. 【Дълго време на автономна работа е Просто управление на файлове.Модерен и изискан външен вид, е подходящ за вашите развлечения и обучение, спорт на открито, и във фитнес залата. 【MP3-плейър с Bluetooth】 MP3-плейър с модул Bluetooth, който позволява по-висока скорост на трансфер на данни, по-добра съвместимост и по-ниска консумация на енергия.Консумация на енергия ще бъде намален, увеличаване на времето на автономна работа, насладете се на най-съвременни технологии. 【Памет от 16 GB】 Преносим MP3 плейър идва с SD-карта памет 16 GB и поддържа до 128 GB (не е включена в комплекта).Възпроизвеждане на музика във формат MP3 / запис на глас / FM радио / поддръжка на електронни книги във формат TXT / преглед на снимки / видео във формат AMV. 【Лекота на работа 】 Проектирана с независим регулатор на силата на звука, той осигурява по-удобен интерфейс.Може да се използва като четец на карти с памет или за съхранение на файлове, Вградени високоскоростни кабели Mini USB 2.0 позволяват просто да влачите и пускате на музикален файл или папка директно свързване с компютър. 【Качество на звука без загуба на Hi-Fi】 В него се използва професионален интелигентен цифров чип за намаляване на шума и превъзходна технология за оптимизация на схеми за намаляване на шума, осигурявайки висока честота на семплиране на звука и осигуряваща високо качество на звука. 【Дълго време на автономна работа е Просто управление на файлове.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват