.

.

Водоустойчив MP3 плейър за плуване, слушалки за плуване IPX8 8GB с функция за смесване, наслаждавайте се на музика, за плуване, гмуркане и други спортове (бял)

Водоустойчив MP3 плейър за плуване, слушалки за плуване IPX8 8GB с функция за смесване, наслаждавайте се на музика, за плуване, гмуркане

Оценка на клиента:

BGN 27.86
Брой продукти
Налично

?【Водоустойчив MP3 плеър】 Водоустойчив MP3 плеър Tayogo с затычками за уши за плуване - най-добрият спътник за любителите на музиката, които също обичат да плуват, или да спортуваТой е идеален както за тренировки на закрито, така и на открито.Компактната конструкция на убора осигурява сигурна и удобна за кацане по време на тренировка.Изберете го, наслаждавайте се на живота и на чудесна музика навсякъде!. ?【Вградена памет 8 GB】 Може да се съхранява до 2000 песни, поддържа различни аудио форматите, като например MP3/WMA/DRM/OGG/WAV/AAC-LC, повече няма да скучаете при плуване, сърфиране или гмуркане. ?【Ергономични тапи за уши за плуване】 Водоустойчив IPX8 ви позволява да се наслаждавате на музиката под водата благодарение на една двойка ергономичност градинарски затычек за уши за плуване, които са идеални и никога няма да навредят на ушите си. ?【Възпроизвеждане в случаен ред】 Този спортен MP3 плейър за водни спортове, идеален за възпроизвеждане на предварително заредени музика при всякакви условия.Можете да сменяте реда на възпроизвеждане или да играят на случаен принцип в зависимост от вашите предпочитания. ?【Гаранция една година】 30 дни без въпроси пълно възстановяване на средства и резервни части, се предоставят безплатно в рамките на 12 месеца.В същото време, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа, ако се сблъскате с някакви проблеми. ?【Водоустойчив MP3 плеър】 Водоустойчив MP3 плеър Tayogo с затычками за уши за плуване - най-добрият спътник за любителите на музиката, които също обичат да плуват, или да спортува.Той е идеален както за тренировки на закрито, така и на открито.Компактната конструкция на убора осигурява сигурна и удобна за кацане по време на тренировка.Изберете го, наслаждавайте се на живота и на чудесна музика навсякъде!. ?【Вградена памет 8 GB】 Може да се съхранява до 2000 песни, поддържа различни аудио форматите, като например MP3/WMA/DRM/OGG/WAV/AAC-LC, повече няма да скучаете при плуване, сърфиране или гмуркане. ?【Ергономични тапи за уши за плуване】 Водоустойчив IPX8 ви позволява да се наслаждавате на музиката под водата благодарение на една двойка ергономичност градинарски затычек за уши за плуване, които са идеални и никога няма да навредят на ушите си.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват