.

.

Детски слушалки с led Кошачьими уши, Сгъваема Жични Слушалки-подложка с Аудиокабелем 3,5 мм за деца/Юноши/ Момчета / Момичета / iPad / Смартфон / PC / таблет / лаптоп (Розов)

Детски слушалки с led Кошачьими уши, Сгъваема Жични Слушалки-подложка с Аудиокабелем 3,5 мм за деца/Юноши/ Момчета / Момичета / iPad / Смартфон

Оценка на клиента:

BGN 1.00
Брой продукти
Налично

【ОБЩ и сгъваем ДИЗАЙН】 Не е необходимо в разделителе!Всяка амбушюра е снабдена с конектор за слушалки, който можете да използвате за споделяне на музика с приятелиБлагодарение на складному дизайн на тези детски слушалки значително превъзхожда останалите модели от гледна точка на удобство. 【ПРЕКРАСНИ слушалки с кошачьими уши】 Децата могат да се насладят на включването на ярки led крушки в две различни режими на работа, което им дава възможност винаги да остават включени или постоянно мига.Нека вашето дете да има възможност да освети стаята и свети в такт с музиката. 【ПРОЕКТИРАН ЗА КОМФОРТ】, Специално предназначени за деца.Меки амбушюры осигуряват комфортно слушане и сигурна за децата на силата на звука (до максимум 85 db).Те осигуряват продължителна употреба, защитата на ушите на децата си и като се гарантира, че партията никога не спира. 【Траен и гъвкав】 Тази слушалка, предназначена за деца, опъната, скручивается и обръща, без да се притеснявате за вреди в резултат на грубо боравене.Регулируем ремък ви позволява да вземете детски слушалки добра дължина по размер на главата на вашето бебе, за да се осигури максимално комфортно слушане.И да ги направят така, че да подхожда на всички - от бебета до тийнейджъри. 【ОТЛИЧНА съвместимост и услуги】 Стандартен жак 3.5 мм прави тези слушалки с кабел, гъвкави и достъпни за повечето устройства, като i Pad, Kindle Fire, хромбуки, таблети и т. Също се предлага в луксозна подаръчна кутия, това би бил чудесен подарък за момичета, деца и юноши.Ние сме сигурни в качеството на нашите продукти и с радост ви предлагаме денонощен онлайн-обслужване на клиенти. 【ОБЩ и сгъваем ДИЗАЙН】 Не е необходимо в разделителе!Всяка амбушюра е снабдена с конектор за слушалки, който можете да използвате за споделяне на музика с приятели.Благодарение на складному дизайн на тези детски слушалки значително превъзхожда останалите модели от гледна точка на удобство. 【ПРЕКРАСНИ слушалки с кошачьими уши】 Децата могат да се насладят на включването на ярки led крушки в две различни режими на работа, което им дава възможност винаги да остават включени или постоянно мига.Нека вашето дете да има възможност да освети стаята и свети в такт с музиката.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват