.

.

Чанта за инструменти iplusmile Чанта за инструменти 15 бр. Края на четки за почистване на метал Метална четка във формата на писалка Бита За отстраняване на ръждясали бо?

Чанта за инструменти iplusmile Чанта за инструменти 15 бр. Края на четки за почистване на метал Метална четка във формата на писалка Бита

Оценка на клиента:

BGN 13.17
Брой продукти
Налично

Премахване на брус, ръжда, прах и оксидный слойПодобряване на качеството на метал, камък и други материали, е важна част от механична обработка.Подходящ за почистване на метални повърхности, премахване на прах, полиране, шлифоване, премахване на прах и остатъци.Главният необичайни завои или ъгли, полиране и шлифоване на всички видове грапава повърхност.Изработен от висококачествена материал за продължителна употреба. премахване на брус, ръжда, прах и оксидный слой.Подобряване на качеството на метал, камък и други материали, е важна част от механична обработка.Подходящ за почистване на метални повърхности, премахване на прах, полиране, шлифоване, премахване на прах и остатъци.Главният необичайни завои или ъгли, полиране и шлифоване на всички видове грапава повърхност.Изработен от висококачествена материал за продължителна употреба.Описаниесли търсите алтернатива на въртящи се абразивни среди, - продаваният за омекотяване на въртящи се инструменти, това е чудесен вариант.Техните порести консистенция им позволява да придобият необичайни извивки или ъгли.С малко, добър ефект полиране, висока ефективност, ниска цена.Идеален за почистване и полиране.Характеристики - Цвят : Различни цветове.- Материал : Метал.8 виж Предпоставка включва 15 х четки за почистване.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват