.

.

Поставяне и монтиране на BoxWave, съвместими с планшетным PC TenYiDe Android TYD-107 (10.1 инча) - Алуминиева поставка VersaView, мобилна поставка с множество ъгли за tablet PC TenYiDe Android TYD-107 (10.

Поставяне и монтиране на BoxWave, съвместими с планшетным PC TenYiDe Android TYD-107 (10.1 инча) - Алуминиева поставка VersaView,

Оценка на клиента:

BGN 0.33
Брой продукти
Налично

? [ЗДРАВА] поставяне и монтиране на Box Wave са Съвместими с планшетным PC Ten Yi De Android TYD-107 (10,1 инча)Лека конструкция от алуминий и пластмаса, достатъчно е здрав, за да се поберат вашия tablet pc Android TYD-107 (10,1 инча), както и богат избор от смартфони и таблети от всички размери!. ? [НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ дръжка] гумени крачета против хлъзгане, остават на място и предпазват повърхността от надраскване. ? [РЕГУЛИРУЕМА] Регулируема поставка ви позволява да инсталирате на вашия tablet pc Android TYD-107 (10.1 инча) под 9 РАЗЛИЧНИ удобни за вас ъгли. ? [КОМПАКТЕН] Сплющенный портативен дизайн лесен за носене в джоба или в чантата си.Сгъва точно по-малко от 1? в дебелина. ? [НАСТРОЙКИ за ПРЕГЛЕД] чудесно за гледане на телевизия, филми или Youtube, преглед на снимки, четене, запис на видео и още много други както в ИЗПРАВЕНО, така и в хоризонтално положение!.Поставяне и монтиране на Box Wave са Съвместими с планшетным PC Ten Yi De Android TYD-107 (10,1 инча).Използвайте силна връзка с здрава, но лека алуминиева стойка Versa View!Елегантен алуминиев дизайн, с дръжки основание влакчета и задните части предоставя противоскользящую амортизация на вашия tablet PC Android TYD-107 (10,1 инча), и го предпазва от надраскване.Гумирани крачета надеждно закотвени стойка върху плоски повърхности.Наличието на 9 различни разпоредби влакчета, просто кликнете върху страничната част на алуминиева стойка Versa View, за да регулирате поставка под правилния ъгъл.Когато поставка не се използва, просто натиснете бутона и внимателно сгънете я, за по-лесно и компактно съхранение.Тази универсална поставка е идеална : ? [ЗДРАВА] Лека конструкция от алуминий и пластмаса, достатъчно е здрав, за да се поберат вашия tablet pc Android TYD-107 (10,1 инча), както и богат избор от смартфони и таблети от всички размери!? [НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ дръжка] гумени крачета против хлъзгане, остават на място и предпазват повърхността от надраскване.? [РЕГУЛИРУЕМА] Регулируема поставка ви позволява да инсталирате на вашия tablet pc Android TYD-107 (10.1 инча) под 9 РАЗЛИЧНИ удобни за вас ъгли.? [КОМПАКТЕН] Сплющенный портативен дизайн лесен за носене в джоба или в чантата си.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват