.

.

Флаш диск Shanrya, Стабилна Прехвърляне на файлове USB2.0, Архивиране на Видео, Мультяшное склад, U-Диск от Розово злато за лаптоп (# 2)

Флаш диск Shanrya, Стабилна Прехвърляне на файлове USB2.0, Архивиране на Видео, Мультяшное склад, U-Диск от Розово злато за лаптоп (

Оценка на клиента:

BGN 3.33
Брой продукти
Налично

Може директно четене и копиране на файлове, снимки, видео и т Метален ключодържател позволява носенето на U-диск със себе си без загуба.Корпус от висококачествена сплав с със стилна метална структура, издръжлив и надежден, прахоустойчив и водоустойчив.Използва усъвършенстван чип за по-бърз и стабилен пренос на, скорост на запис 4-10 mb/сек, скорост на четене на 10-20 мб/с. Щепсела и да играе без помощ от никакви драйвери, съвместими с повечето USB устройства на пазара, мобилни телефони/компютри и т., Оборудван с адаптер type‑c дава възможност за разширяване на паметта на мобилния телефон, осигурява удобно средство за съхранение.Може директно четене и копиране на файлове, снимки, видео и т. Метален ключодържател позволява носенето на U-диск със себе си без загуба.Корпус от висококачествена сплав с със стилна метална структура, издръжлив и надежден, прахоустойчив и водоустойчив.Използва усъвършенстван чип за по-бърз и стабилен пренос на, скорост на запис 4-10 mb/сек, скорост на четене на 10-20 мб/с. Щепсела и да играе без помощ от никакви драйвери, съвместими с повечето USB устройства на пазара, мобилни телефони/компютри и т., Оборудван с адаптер type‑c дава възможност за разширяване на паметта на мобилния телефон, осигурява удобно средство за съхранение. Използва усъвършенстван чип за по-бърз и стабилен пренос на, скорост на запис 4-10 mb/сек, скорост на четене на 10-20 мб/с. Щепсела и да играе без помощ от никакви драйвери, съвместими с повечето USB устройства на пазара, мобилни телефони/компютри и т. Оборудван с адаптер type‑c ви позволява да разширите паметта на мобилния телефон, осигурява удобно средство за съхранение. Корпус от висококачествена сплав с със стилна метална структура, издръжлив и надежден, прахоустойчив и водоустойчив. Може директно четене и копиране на файлове, снимки, видео и т. Метален ключодържател позволява носенето на U-диск със себе си, без да губи.Параметри : Тип на продукта : USB флаш-накопителяматериал : Цинк сплавтип : Устройство Безплатна Система за подкрепа : (посочено по-горе, за Windows98) поддържа Windows 98 / Me /2000 /XP, Mac OS 9.

Характеристики на продукта

Item Type:
USB Flash Drives
Material:
Zinc Alloy
Type:
Drive Free
Support System:
(Above for Windows98) support for Windows 98/Me/2000/XP, for Mac OS 9.x/ for Mac OS X/ for Linux2.4.x
Interface:
USB2.0
Computer:
Suitable for IBM PC, for MAC PC or laptop, etc.
Speed:
Maximum writing speed 4-10mb/s, Maximum reading speed 10-20mb/s
Application:
Backup files, videos, etc.
Operation:
Plug and play
Package List:
1 x U Disk:
1 x Type-C Adapter:
1 x Hanging Ring:
Note:
The displayed capacity is different from the nominal capacity because the calculation method is different.:
Manufacturer Standard:
1GB / 1000MB / 1MB = 1000KB
Regarding Available Capacity:
4GB =Approx.3.4GB‑3.8GB:
8GB=Approx.7.4GB‑7.6GB:
16GB=Approx.14.5GB‑15.5GB:
32GB=Approx.28GB‑30GB:
64GB=Approx.58GB‑60GB:
128GB=Approx.119GB‑124GB:
256GB=Approx.249GB‑250GB:
512GB=Approx.498GB‑500GB:

Клиентите също го харесват