.

.

U Disk, Щепсела и да играе Метален Преносим четец на карти Поддържа гореща замяна За устройства с USB порт на водача не се изисква (# 3)

U Disk, Щепсела и да играе Метален Преносим четец на карти Поддържа гореща замяна За устройства с USB порт на водача не се изисква

Оценка на клиента:

BGN 37.48
Брой продукти
Налично

U диск, подходящ за презентации, PPT и т, а също така е необходим за офис и училищната работа.Подходящ за всички портове USB 2.0 и в съответствие със стандартите на 7/8/10/ Vista/XP/2000/ ME / 2. е Съвместима с всички устройства с USB порт-A настолни компютри, преносими компютри, таблети, телевизори, високоговорители.С подобрени флаш карам, напълно нови U-диск с чип, A‑level, стабилна и надеждна производителност.По-модерен, със силно чувство за дизайн, която позволява на хората не обръща внимание, с тънко машинно метална текстура.U диск, подходящ за презентации, PPT и т., а също така е необходим за офис и училищната работа.Подходящ за всички портове USB 2.0 и в съответствие със стандартите на 7/8/10/ Vista/XP/2000/ ME / 2. е Съвместима с всички устройства с USB порт-A настолни компютри, преносими компютри, таблети, телевизори, високоговорители.С подобрени флаш карам, напълно нови U-диск с чип, A‑level, стабилна и надеждна производителност.По-модерен, със силно чувство за дизайн, която позволява на хората не обръща внимание, с тънко машинно метална текстура. Подходящ за всички портове USB 2.0 и в съответствие със стандартите на 7/8/10/ Vista/XP/2000/ME/2. Съвместим с всички устройства с USB порт-A настолни компютри, преносими компютри, таблети, телевизори, колона 3. U диск, подходящ за презентации, PPT и т., А също така е необходим за офис и училищни работы4. По-модерен, със силно чувство за дизайн, която позволява на хората се пренебрегва, фино обработен метал текстура5. С подобрени флаш карам, напълно нови U-диск с чип, A‑level, стабилна и надеждна производителност, Като използвате : не е нужно да инсталирате никакъв софтуер.Просто включете го и го използвайте.Те се различават за безопасна капацитет на дисплея на вашето устройство с номинален капацитет, поради различните методи на изчисление Спецификация : Тип елемент : USB Flash Материал диск : метал Съвместима система : Windows 7/8/10 / Vista / XP / Unix / 2000 / ME / NT Linux / OS X и т. Сфера на приложение : за Съхранение на данни, прехвърляне на музика, снимки, филми, дизайн, ръководства, листовки, домашни задания и т.

Характеристики на продукта

Item Type:
USB Flash Disk
Material:
Metal
Compatible System:
For Windows 7/8/10 / Vista / XP / Unix / 2000 / ME / NT Linux / OS X, etc.
Scope of Application:
Data Storage, Transmission and Sharing of Music, Photos, Movies, Designs, Manuals, Handouts, Homework, etc.
Package List:
1 x USB Flash Disk:
Note:
Manufacturer standard:
1GB / 1000MB / 1MB = 1000KB
Regarding usable capacity:
Please note the memorandum regarding storage product capacity
16GB=Approx. 14.5GB‑15.5GB:
32GB=Approx. 28GB‑30GB:
64GB=Approx. 58GB‑60GB:
128GB=Approx. 119GB‑124GB:

Клиентите също го харесват