.

.

Набор от инструменти за винил опаковки REEVAA 7 в 1, Магнитен Микропригарный Ракел, Инструменти за тайна, Криви гумен, Слот за Ъглов гумен, Набор от инструменти за оцвет?

Набор от инструменти за винил опаковки REEVAA 7 в 1, Магнитен Микропригарный Ракел, Инструменти за тайна, Криви гумен, Слот за Ъглов

Оценка на клиента:

BGN 1.67
Брой продукти
Налично

【Набор от микроскребков за винил опаковки 7 в 1】 Нашият професионален набор от инструменти за винил опаковки включва 7 различни дизайнерски инструменти за тайнаСкрит силен магнит вътре във всеки микроскребка за винилови стикери, който можете да прикачите към колата по всяко време, помага за по-ефективно и удобно приключи, и му е трудно да се загубиш. 【Инструмент за тайна щеки】 Нашия стъргало за тайна удобен, лесен за носене и е подходящ за малки участъци на огъване.Набор от инструменти за оцветяването микроскребком различна издръжливост и сигурност, му е трудно да се прекъсне.Лек и портативен, лесен вземат със себе си и да се съхраняват.Добър избор за отпечатване на винил фолио, оцветяването на прозорци, лепене на тапети и много други при работа с завои, процепи, контурите, ръбове. 【Лесна употреба】 Различни цветови решения за всеки пръчки опрости значително идентификация и избор.14 дизайни форми клемм, подходящ за по-голям брой точки, този малък гумен позволява да нанасят филм върху парцели с тесни завои и по краищата на автомобилни панели. 【Издръжлив и лесен】 Тази мощна ъглова стикер с магнитна обвивка лека и преносима, тя е лесно да се заеме и да се съхранява.Добър избор за отпечатване на винил фолио, оцветяването на прозорци, лепене на тапети и много други при работа с завои, процепи, контурите и ръбове. 【Широко се използва】 Ъглов ракел е идеален за изрязване на ръбовете и на малки площи.С помощта на различни микроскребковые инструменти, можете лесно да бъдат ремонтирани малки закътани ъгли и пукнатини, за да затворите ръба и пропуски.Предназначен за безпроблемно нанасяне на тънки филми в тесни завои и кантиращи /дуговые разрешения / надлъжни ленти / подрязване на ръбове / тънка работа. 【Набор от микроскребков за винил опаковки 7 в 1】 Нашият професионален набор от инструменти за винил опаковки включва 7 различни дизайнерски инструменти за тайна.Скрит силен магнит вътре във всеки микроскребка за винилови стикери, който можете да прикачите към колата по всяко време, помага за по-ефективно и удобно приключи, и му е трудно да се загубиш. 【Инструмент за тайна щеки】 Нашия стъргало за тайна удобен, лесен за носене и е подходящ за малки участъци на огъване.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват