.

.

Обичай Детски Тела със Смешно Личиком Дете, Персонални Коледни Подаръци, Бебешко Боди, Дрехи, Детски Бял Гащеризон Bebe Реклама за Детската Душа за Новородени момиче?

Обичай Детски Тела със Смешно Личиком Дете, Персонални Коледни Подаръци, Бебешко Боди, Дрехи, Детски Бял Гащеризон Bebe Реклама

Оценка на клиента:

BGN 8.88
Брой продукти
Налично

?ИНДИВИДУАЛНИ БОДИ BABY FACE на ПОРЪЧКАТА - раждането на всяко дете ще се почувства като съкровище в сърцето на майка сиИма къща, с любимо дете, придружени от близки хора, понякога скучни, понякога най-натоварените, - това също е щастлив живот.Настройте е индивидуално боди с детски личиком за своето дете, надявам се, бебето ви е винаги да може да се запази щастлив и чисто сърце.Добавете още едно вълнение за Коледа тази зима. ? НАШАТА памучен плат 100% organic - Детски тела с индивидуален дизайн funny face са изработени от 100% органичен памук.Мека и моющаяся плат осигурява на вашето дете по-комфортно усещане.Освен това, ние използваме екологично чисти мастила, за да направи това за вас, нетоксични и безвредни, можете да бъдете сигурни, че този вземете само един бял гащеризон Bebe за момчета и момичета по поръчка за вашето дете. ?ЗАБАВЕН ПОДАРЪК ЗА КОЛЕДА - VEELU original design - това са уникални детски тела, специално разработени за Коледа.Можете да шият интересни детски тела с къси ръкави за специални дни като Коледа, подаръци за рожден ден, детски душата, разкриване на пол, обявяване на бременността, завръщане у дома, почивки, разходки на открито, нов дом, новородени и т. ? ТОЧНИЯ РАЗМЕР, в резултат на нашия уникален процес на печат се получават живи цветове, които никога не изчезват и не беля! 100% памучен плат за да се гарантира удобно носене на бебето.За направата на този изделия ръчно изисква 3-5 работни дни.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват