.

.

Vabean, 4 бр., Трикотажни Hijabs без Закопчалка, Незабавен. → за жени, Черни, Прашни-Розови, Ванильные и Сиви Мюсюлмански Шапки Премиум-Джърси, забрадка, Стрейчевая Однотон?

Vabean, 4 бр., Трикотажни Hijabs без Закопчалка, Незабавен. → за жени, Черни, Прашни-Розови, Ванильные и Сиви Мюсюлмански Шапки Премиум-Джърси,

Оценка на клиента:

BGN 23.39
Брой продукти
Налично

мерсеризованный памукЗакопчалката на колана.Само ръчно пране. Незабавен хиджаб : нашите женски мюсюлмански хиджаб е специално разработена за начинаещи и заети жени, удобен, практичен и нежен, може бързо да се облича, благодарение на които ще изглеждате очарователно и елегантно през целия ден.Подходящ размер : трикотажный. → размери около 170x180 см / 67x71 инча, преносим и практичен, подходящ за повечето момичета и жени; може да се коригира в зависимост от вашите нужди, така че да отговаря на главата си.Вие ще получите : в комплекта са включени 4 броя женски потници хиджабов 4 от цветове, включително черно, прашни-розово, ванилия и сиво, които лесно отшумяват с главата, може и увийте косата и главата.Надежден материал : нашите женски хиджаб е изработен от качествен мерсеризованного памук, който е дышащим и мек, ще окаже натиск върху главата си и си трие задната част на ушите; Той добре капаци на косата и създава елегантен външен вид.Да комбинират различни стилове : нашият шал-хиджаб е подходящ за много случаи, като например църквата, танцови партита, сватби и така нататък, лесно се съчетават с рокля, костюм, дейности, палта и жакетами, той ще ви направи по-привлекателни в тълпата. мерсеризованный памук.Закопчалката на колана.Само ръчно пране. Незабавен хиджаб : нашите женски мюсюлмански хиджаб е специално разработена за начинаещи и заети жени, удобен, практичен и нежен, може бързо да се облича, благодарение на които ще изглеждате очарователно и елегантно през целия ден.Подходящ размер : трикотажный. → размери около 170x180 см / 67x71 инча, преносим и практичен, подходящ за повечето момичета и жени; може да се коригира в зависимост от вашите нужди, така че да отговаря на главата си.Вие ще получите : в комплекта са включени 4 броя женски потници хиджабов 4 от цветове, включително черно, прашни-розово, ванилия и сиво, които лесно отшумяват с главата, може и увийте косата и главата.Надежден материал : нашите женски хиджаб е изработен от качествен мерсеризованного памук, който е дышащим и мек, ще окаже натиск върху главата си и си трие задната част на ушите; Той добре капаци на косата и създава елегантен външен вид.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват