.

.

Abaodam Фотоалбум с двоен Прозорец, Детска Книга, Албум за Изрезки, Детска Книга, Реколта Снимки, Ретро Фото албум, Книга за Гости, Кожени Сватбени Албуми, фото Албуми, Д?

Abaodam Фотоалбум с двоен Прозорец, Детска Книга, Албум за Изрезки, Детска Книга, Реколта Снимки, Ретро Фото албум, Книга за Гости, Кожени

Оценка на клиента:

BGN 6.00
Брой продукти
Налично

Изкуствена кожа, полипропиленово фолиоАЛБУМ - Изискан и лек, може да даде на своите приятели, те ще бъдат много щастливи да го получат. албум за изрезки - ??Можете да стик своите снимки ъглови етикети, създавайки специален фотоалбум.АЛБУМ за АЛБУМИ В КОЖЕНИ КОРИЦИ - изискан и лек, може да даде на своите приятели, те ще бъдат много щастливи да го получат.КОНТЕЙНЕР ЗА СНИМКИ - Размер на този албум е на 33,5x18,5x5,5 см / 13,17x7,27x2,16 инча, което е достатъчно голям. ??Изискан и лек, може да даде на своите приятели, те ще бъдат много щастливи да го получат.Изкуствена кожа, полипропиленово фолио.АЛБУМ - Изискан и лек, може да даде на своите приятели, те ще бъдат много щастливи да го получат. албум за изрезки - ??Можете да стик своите снимки ъглови етикети, създавайки специален фотоалбум.АЛБУМ за АЛБУМИ В КОЖЕНИ КОРИЦИ - изискан и лек, може да даде на своите приятели, те ще бъдат много щастливи да го получат.КОНТЕЙНЕР ЗА СНИМКИ - Размер на този албум е на 33,5x18,5x5,5 см / 13,17x7,27x2,16 инча, което е достатъчно голям. ??Изискан и лек, може да даде на своите приятели, те ще бъдат много щастливи да го получат.Списък на пакетите 1 x Характеристики на албума - Забележка : Всяка книга има семейство слотове 300. -Материал : изкуствена кожа книга със снимки от полипропиленова тъкан -Размер : 33,50 X18,50 X5,50 см. / 13,17 X7,27 X2,16 кожена фотокниге. - Може да се превърне в идеален подарък за семейството и приятелите, идеален избор за фотоалбум за рождения ден, годишнина, сватба и Коледа. - Изящни детайли, гладка повърхност, изящна изработка производство, могат да се използват и да се съхранява за известно време кожени сватбени албуми. - Като значимо, запомнящо фото албум, може също да запишете вашите впечатляващи моменти с приятели и семеен албум на паметта. - Можете да форматирате снимки и да изпълват им в съответствие с вашите предпочитания, а също и като значим подарък за вашите приятели -книжки с картинки за снимки. - Използвайте альбомные етикети към фотоальбому, тя ще си албум по-уникален и блестящ, тогава проявете творчески подход се сега!книга "Информация за стоки Книга" бихте ли Искали да съхранява всички свои снимки заедно и да оставят ценни послания за себе си?Този фото албум е идеален за вас.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват