.

.

TTArtisan 28 мм Визьор с монтиране на студен сапата камера с Мультиоптическим покритие за фотоапарати Leica M Mount M3 M5 M6 M10 M240 Ricoh GR2 GR3 (28 мм)

TTArtisan 28 мм Визьор с монтиране на студен сапата камера с Мультиоптическим покритие за фотоапарати Leica M Mount M3 M5 M6

Оценка на клиента:

BGN 0.67
Брой продукти
Налично

Визьор TTArtisan : Този визьор е аксесоар, който показва същия ъгъл на видимост и фокусно разстояние на обектива и се предлага в размери 28 мм / 21 мм Компактен външен вид и текстура на метала ще ви фантастични впечатления от снимкитеВизьор TTArtisan могат да се използват в камери с елементи "студен обувки", като Ricoh GR, дальномерные фотоапарат Leica, старомодна филм камера и т. За камери с оригинален визьор визьор TTArtisan може да се използва като отлично украса.Гумен окуляр : Отстрани окуляр увиват кръг от каучук без миризма, която добре предпазва очите.Широко приложение : Визьора TTArtisan могат да се използват в камери с стена "студен обувки", като Ricoh GR, дальномерные фотоапарат Leica, старомодна филм камера и т. За камери с оригинален визьор визьор TTArtisan може да се използва като отлично украса.Кулинарна обработка : Оптично стъкло с добра светопроницаемостью и множество висококачествени покрития, че се осигурява добро качество на рамката.Компактен и портативен : визьора тежи само 51/33 г, което е компактно и удобно за снимане.Анодизиран алуминий : Елегантен дизайн с помощта на авиацията алуминиев материал.Визьор TTArtisan : Този визьор е аксесоар, който показва същия ъгъл на видимост и фокусно разстояние на обектива и се предлага в размери 28 мм / 21 мм Компактен външен вид и текстура на метала ще ви фантастични впечатления от снимките.Визьор TTArtisan могат да се използват в камери с елементи "студен обувки", като Ricoh GR, дальномерные фотоапарат Leica, старомодна филм камера и т. За камери с оригинален визьор визьор TTArtisan може да се използва като отлично украса. Материал : авиационен алуминий, гума. Повърхност : анодное окисление. Материал : авиационен алуминий, гума.Тегло : 33 грама. Повърхност : анодное окисление.

Характеристики на продукта

Viewfinder:
21mm Material

Клиентите също го харесват