.

.

БЕКЕЧ Нона Чаша за Подарък на баба Нона Подаръци Благодаря, Че Си Ми Нона Кафеена Чаша Баба Кафеена Чаша Нана Нона Подарък Чаена Чаша Бял (white)

БЕКЕЧ Нона Чаша за Подарък на баба Нона Подаръци Благодаря, Че Си Ми Нона Кафеена Чаша Баба Кафеена Чаша Нана Нона Подарък Чаена

Оценка на клиента:

BGN 1.00
Брой продукти
Налично

❤На вниманието на купувача ❤ Чашата може да се почистват с мека кърпа и чиста водаНе е подходящ за царапания остри предмети (моля, не използвайте ютия, четка или стоманена кангал за почистване), не трябва да се използва в микровълнови фурни, миялни машини и решения шкафове.Ако има петна от чай, моля, ги почистете с паста за зъби или оцет. ❤Размер : Диаметър на чаши е около 3,15 инча, височина около 3,74 инча, размер на притежателя на 1,57 инча. ❤Подарък на баба за нона, които❤ толкова Е удачно - да бъде внуците си нона, които тя е единствената, който добре се грижи за вас и ви обича.Тази гривна ще стане идеален подарък, за да отпразнуват тази късмета си и да се разделят на щастието между вас и Нонной.Благодаря ти, че си ми Нона. ❤Чудесен подарък за нона, които като подарък за рожден ден, подарък за коледа, подарък за деня на майката или други видове специални подаръци за нея.Чаша за нея, говори за нея, колко много я обичаш. ❤Тази кафеена чаша "Благодаря ти, че си ми Мими" ще бъде добре опакован в красива кутия, набитую пяна.Не се притеснявайте, вашата чаша, ще бъде достатъчно красива и безопасна за доставка вас.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. ❤На вниманието на купувача ❤ Чашата може да се почистват с мека кърпа и чиста вода.Не е подходящ за царапания остри предмети (моля, не използвайте ютия, четка или стоманена кангал за почистване), не трябва да се използва в микровълнови фурни, миялни машини и решения шкафове.Ако има петна от чай, моля, ги почистете с паста за зъби или оцет. ❤Размер : Диаметър на чаши е около 3,15 инча, височина около 3,74 инча, размер на притежателя на 1,57 инча. ❤Подарък на баба за нона, които❤ толкова Е удачно - да бъде внуците си нона, които тя е единствената, който добре се грижи за вас и ви обича.Тази гривна ще стане идеален подарък, за да отпразнуват тази късмета си и да се разделят на щастието между вас и Нонной.Благодаря ти, че си ми Нона. ❤Чудесен подарък за нона, които като подарък за рожден ден, подарък за коледа, подарък за деня на майката или други видове специални подаръци за нея.Чаша за нея, говори за нея, колко много я обичаш.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват