.

.

Корици за дневник Tintris за 5 x 8 Бележник Moleskine LEUCHTTURM формат А5, Дневници, Проектанти, Албуми за рисуване, Тефтери с Притежателя на химикалки, Еластична Лента, Водоустой?

Корици за дневник Tintris за 5 x 8 Бележник Moleskine LEUCHTTURM формат А5, Дневници, Проектанти, Албуми за рисуване, Тефтери

Оценка на клиента:

BGN 1.00
Брой продукти
Налично

1 Корица за списание с калъф за писалки– Един калъф за дръжки на предната част на капака, предназначена за съхранение на до 3 дръжки или по-малки инструменти за лесен достъп. В комплект две списания формат 5,5 x 8,25 A5 – Два влезете в лигавицата на хартия с дебелина 100 гориво, вложени в корицата на списание.Когато дойде време за попълване на запасите, на обложката може да се постави стандартен бележник Moleskine с размер 5 х 8.25 инча или списание Cahier размери 5 х 8.25 инча, както и бележник LEUCHTTURM формат А5. Много пространство за съхранение – са Предвидени слотове за карти и джоб за аксесоари за съхранение на карти и малки аксесоари, като например U-диск, гумички за триене, SD-карта, кабел за зареждане и т., голям Вътрешен джоб в дясно е предназначен за съхранение на вашия преносим компютър с размери 5 х 8 инча. Издръжливи материали – Покритие за лаптоп е изработена от стилен ултра силна вощеного платна и трайно листа. гарантирано качество. Чудесен подарък– направен е за цял живот.Тази корица за списание ще стане хубав и траен подарък за семейството и приятелите си за годишнина или рожден ден. [Забележка : в пакетиране на кутията са включени два дневника.Въпреки това, химикалки, картички, малки аксесоари и бележник legal са предназначени само за илюстрация на продукта и не са включени в комплекта.Корица Tintris Вестник за тетрадки на книгите на Moleskine LEUCHTTURM 5 x 8 формат А5, дневници, проектанти, албуми за рисуване, тефтери Legal с ластик за притежателя на химикалки, водоустойчив корица за notepad, стилен вощеный платно, маслина.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват