.

.

QWERTG 5.5-инчов Гъвкав Държач за Мобилен телефон за Спорт на Открито със Защитно покритие, за да Нарукавной Превръзки, за Общия план в Салона, Чанта за Мобилен Телефон, ?

QWERTG 5.5-инчов Гъвкав Държач за Мобилен телефон за Спорт на Открито със Защитно покритие, за да Нарукавной Превръзки, за Общия

Оценка на клиента:

BGN 50.77
Брой продукти
Налично

1) е Изработена от висококачествени меки материали, лек, мек и удобен в чорап 2) Моющийся и лесно излитане, решение за защита на модерен екипировка. 3) на Всички портове, бутони и слотове са лесни за използване, а здрав ремък осигурява безопасността. 4) Може да се прилага и отстранени. 5) Можете да тичат, да се вози и да се повиши други елементи, без да пропусне нито секунда от любимите си музика. 1) е Изработена от висококачествени меки материали, лек, мек и удобен в чорап. 2) Моющийся и лесно излитане, решение за защита на модерен екипировка. 3) на Всички портове, бутони и слотове са лесни за използване, а здрав ремък осигурява безопасността. 4) Може да се прилага и отстранени. 5) Можете да тичат, да се вози и да се повиши други неща, без да пропусне нито секунда от любимите си музика. съвместимост : 5,5-инчов мобилен телефон.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват