.

.

Ciieeo 3шт Классификационная Изолирующая Дъска Регулируеми Рафтове Стелажи За Съхранение на Рафтове, Шкаф, лавица за книги Пластмасов Разделител Рафтове Гардероб Се?

Ciieeo 3шт Классификационная Изолирующая Дъска Регулируеми Рафтове Стелажи За Съхранение на Рафтове, Шкаф, лавица за книги

Оценка на клиента:

BGN 1.33
Брой продукти
Налично

АкрилБагажник за организиране на супермаркет-Долната магнитна лента може да се задържи рафт, я лесно отвалить. РАЗДЕЛИТЕЛ една ЕТАЖЕРКА - Свободно промяна на местоположението на друг рафт, им е много лесно да се използва повторно.Разделител стоки.ПРЕГРАДА за библиотечка - Свободно промяна на местоположението на друг рафт, им е много лесно да се използва повторно.РАЗДЕЛИТЕЛ прозрачен РАФТОВЕ - добър помощник в супермаркет за организиране и класификация на стоки като хляб, напитки, , РАФТОВЕ за съхранение в МАГАЗИНА - Акрилни разделители рафтове Лесно да споделят рафт на части в различни часови зони, помагат съдържа всичко е в ред.Багажник за организиране на супермаркет-Долната магнитна лента може да се задържи рафт, я лесно отвалить. РАЗДЕЛИТЕЛ една ЕТАЖЕРКА - Свободно промяна на местоположението на друг рафт, им е много лесно да се използва повторно.Разделител стоки.ПРЕГРАДА за библиотечка - Свободно промяна на местоположението на друг рафт, им е много лесно да се използва повторно.РАЗДЕЛИТЕЛ прозрачен РАФТОВЕ - добър помощник в супермаркет за организиране и класификация на стоки като хляб, напитки, , РАФТОВЕ за съхранение в МАГАЗИНА - Акрилни разделители рафтове Лесно да споделят рафт на части в различни часови зони, помагат съдържа всичко е в ред.Пратката включва 3 разделители за рафтове Характеристики -Материал : акрил и акрилни разделител на магнити -Подходящи за повечето стоки, като напитки, хляб, бисквити, дрехи, бутилки с подправки и т., Магнитни пластмасови разделители за рафтове. -Лесно разделете рафт на части в различни часови зони, помогнете да спаси всички организирани и чист на рафт за организиране на супермаркет. -Правоъгълна конструкция под ъгъл 90 ° градуса, могат да бъдат монтирани в ъглите на различни помещения, както и взаимозаменяеми разделител рафтове лесно да падне и да се накланя. -Тези стени придават шкафове по-чист вид, клиентите могат лесно да получите достъп до аксесоари за демонстрация на стоки. -Произведен от висококачествен акрил и е от магнитен материал, здрав и издръжлив Взаимозаменяеми разделител рафтове за по-дълга употреба.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват