.

.

Cabilock 18 Бр Магнитна Полк Преграда Прибиращ Полк Регулируеми Рафта Разделители чекмеджета Пластмасови Разделители Чекмеджета Разделител Рафтове За Шкафове Органа?

Cabilock 18 Бр Магнитна Полк Преграда Прибиращ Полк Регулируеми Рафта Разделители чекмеджета Пластмасови Разделители Чекмеджета Разделител

Оценка на клиента:

BGN 16.00
Брой продукти
Налично

PVCРАЗДЕЛИТЕЛИ РАФТОВЕ - Широко се прилага в повечето стоки, като напитки, хляб, бисквити, дрехи, бутилки с подправки. РАЗДЕЛИТЕЛИ РАФТОВЕ в гардероба - С помощта на тези разделители стоки могат да бъдат класифицирани стоки, които лесно се смесват, така че купувачите лесно могат да намерят необходимите им стоки.РАЗДЕЛИТЕЛИ РАФТОВЕ в гардероба - Разделител на рафтовете може да ви помогне да се категоризират различните видове стоки, всичко да е наред.МАГНИТНИ РАЗДЕЛИТЕЛИ РАФТОВЕ - Подбрани по такъв начин, че те могат да бъдат безопасни и издръжливи в продължение на известно време.ПРОЗРАЧНИ РАЗДЕЛИТЕЛИ РАФТОВЕ - Магнитна лента за разделителе може да поеме шелф, която е устойчива и безопасна и няма да бъде лесно отваливаться. РАЗДЕЛИТЕЛИ рафтове - Широко се прилага в повечето стоки, като напитки, хляб, бисквити, дрехи, бутилки с подправки. РАЗДЕЛИТЕЛИ РАФТОВЕ за гардероб-С помощта на тези разделители стоки могат да бъдат класифицирани стоки, които лесно се смесват, така че купувачите лесно могат да се намерят подходящите продукти.РАЗДЕЛИТЕЛИ РАФТОВЕ в гардероба - Разделител на рафтовете може да ви помогне да се категоризират различните видове стоки, всичко да е наред.МАГНИТНИ РАЗДЕЛИТЕЛИ РАФТОВЕ - Подбрани по такъв начин, че те могат да бъдат безопасни и издръжливи в продължение на известно време.ПРОЗРАЧНИ РАЗДЕЛИТЕЛИ РАФТОВЕ - Магнитна лента за разделителе може да поеме шелф, която е устойчива и безопасна и няма да бъде лесно отваливаться.Осъществяване Списък на 18 x Разделители за рафтове Характеристики - Цвят : прозрачен Търговски разделители - Размер : 22,00 X7,50 X4,30 см / 8,65 X2,95 X1 магнитни разделители за рафтове в гардероба. -Материал : PVC, гума полк-органайзер с магнитна лента - Широко се прилага в повечето стоки, като напитки, хляб, бисквити, дрехи, бутилки с подправки и т., Прозрачни разделители. - Подходяща за дом, магазин, фирма, библиотеки и други места, където трябва да поставите търговски магнитни разделители. - Произведени с използване на висококачествени материали, осигурява сигурност и ви позволява да го използвате с разделители на доверие.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват