.

.

BESTonZON 2 Комплекта Кука за Рамки за картини, Държач за Платно, Метална Закачалка, Сватбена Закачалка, Стенни куки за Сватбени Снимки, Огледални Метални Закачалки, Зак?

BESTonZON 2 Комплекта Кука за Рамки за картини, Държач за Платно, Метална Закачалка, Сватбена Закачалка, Стенни куки за Сватбени

Оценка на клиента:

BGN 1.33
Брой продукти
Налично

Подвесная профили за картини : подвесное дървена рамка с ширина до 24 инча на гипсокартон и други видове стениХардуер в огледално на рамката : идеалният аксесоар за лодки, ветреных зони, детски стаи, означения, движещи се стени и врати.Тежки закачалки за картини : Надежден стенно скрито защитно оборудване, извадена случайни щети или фалшифициране на произведения на изкуството.Комплект за окачване на платното : Отлично качество на изработката, интелигентен дизайн, стабилност и практичност, ще ви осигурят добър опит в използването.Твърди стенни закачалки за картини : Продуктът е здрав и лесен монтаж, надежден висящи комплекти предотвратяват появата на чертежи и да ги повреди.Списък на пакетите 10 x куки 2 x гаечных ключове 18 x винтове 6 х терморегулиращи винтове Характеристики на Продукта издръжлив и лесен за инсталиране, надеждни висящи комплекти за предотвратяване на произведения на изкуството и увреждане на твърди стенни закачалки за картини. - дръж дървена рамка с ширина до 24 инча на гипсокартон и други видове стени стенни куки за сватбени снимки. - Може да предпазят от фоторамки от движение или разклащане, закачалки за плакати на галера, в студиото, в училище и т. - Благодарение на простия и удобен дизайн, този продукт също така може известно време да служи на гума заобикаля под формата на sawtooth рамки за картини. -Материал : железни винтове за картини -Цвят : сребрист комплект за окачване на огледала-Размер : 13,30 X1,80 X0,20 см, 5,20 X1,40 X0,40 см, 3,80 X1,80 X1,00 см /5,23 X0,71 X0,08 инча, 2,04 X0,55 X0,16 инча, 1,49 X0,71 X0 заключване приспособления за рамки за картини. - Изключителното качество на производство, интелигентен дизайн, стабилно и практично, ще ви донесе добър опит в използването на метален обков за картини.Описание Товарапостерная закачалка Търсите професионален, но в същото време да осигурят комплект за окачване на снимки?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият комплект за окачване на охранителни снимки трябва да отговарят на вашите нужди.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват