.

.

Секс-Кукла MoiDol В Реален Размер, Мъжки Мастурбатор, Женски Торс, Кукла За Тяло, Големи Цици, Стегнат Вагинален, 3D Кукла за Любов в Реален Размер, Секс Играчки за Мъже О?

Секс-Кукла MoiDol В Реален Размер, Мъжки Мастурбатор, Женски Торс, Кукла За Тяло, Големи Цици, Стегнат Вагинален, 3D Кукла за

Оценка на клиента:

BGN 0.67
Брой продукти
Налично

【Размер】 Тази кукла с гърди изпълнени в мащаб 1 : 1 в съответствие с очарователна фигура на зряла жена, с идеална женска фигура и изискани завои тяло с ергономичен дизайн "златен ъгъл"Интелигентен мастурбатор Субект simulation за възрастни, чаша за сексуална мастурбация, с обща дължина 31,5 инча, мультяшная форма, която може да отговарят на различни изисквания към поза. 【Материал】 целият корпус е изработен от висококачествен силикон TPE, не е надуваем, той приятен за кожата, а вагината с 3 D-частици ви дава усещането за секс с девствена жена. 【Дизайн】 Според дизайн, анимация и карикатури, красиво лице и перфектен тялото ви правят неустоими, възниква желание за завладяване.Идеална за засаждане, бюст 19,3 инча, талия 12,2 инча. 【Инструкции за съхранение】 Скелет позволява да се съхранява в изправено положение, докато подвижните стави увеличава неговата гъвкавост, което ви позволява да опитате разнообразие от пози.При съхраняване, моля, преинсталирайте връзка и дръжте го в апартамент състояние, за да се избегне коллоидного напукване се дължи на продължителен отказ на връзката от преинсталиране. 【Неброская опаковка】 Ние ценим неприкосновеността на личния живот на нашите клиенти, така и тази секс-кукла ще дискретни опаковани, за да защити неприкосновеността на личния живот.Те се изпращат ясно и поверително, без следа от съмнителни етикети / думи. 【Размер】 Тази кукла с гърди изпълнени в мащаб 1 : 1 в съответствие с очарователна фигура на зряла жена, с идеална женска фигура и изискани завои тяло с ергономичен дизайн "златен ъгъл".Интелигентен мастурбатор Субект simulation за възрастни, чаша за сексуална мастурбация, с обща дължина 31,5 инча, мультяшная форма, която може да отговарят на различни изисквания към поза. 【Материал】 целият корпус е изработен от висококачествен силикон TPE, не е надуваем, той приятен за кожата, а вагината с 3 D-частици ви дава усещането за секс с девствена жена. 【Дизайн】 Според дизайн, анимация и карикатури, красиво лице и перфектен тялото ви правят неустоими, възниква желание за завладяване.Идеална за засаждане, бюст 19,3 инча, талия 12,2 инча.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват