.

.

ZHEN ГУО СРОК Штабелируемый Тесен органайзер за обувки Над вратата, пластмасови и метални рафтове за съхранение на обувки, экономящие пространство в коридора (Цвят: ?

ZHEN ГУО СРОК Штабелируемый Тесен органайзер за обувки Над вратата, пластмасови и метални рафтове за съхранение на обувки, экономящие

Оценка на клиента:

BGN 2.67
Брой продукти
Налично

Изработен е от пластмаса, тръби от хромирана стомана и непромокаема на нетъкан текстилНа разположение бял и розов цвят.Лесен за монтаж без никакви инструменти.Това е проста основна закачалка за обувки, които можете да използвате в една малка стая, за да пести място.Можете да го поставите навсякъде, където искате : отвън, на входа, в коридора, зад вратата в спалнята и така нататък.Може да се използва за съхранение на обувките и изграждане на чистота и чистота в стаята си. 3 нива : H31,5 x L61,5 x D21 виж Обемът на 9 чифта обувки. 5 нива : H61,5 x L61,5 x D21 виж Капацитет 15 чифта обувки.Изработен е от пластмаса, тръби от хромирана стомана и непромокаема на нетъкан текстил.На разположение бял и розов цвят.Лесен за монтаж без никакви инструменти.Това е проста основна закачалка за обувки, които можете да използвате в една малка стая, за да пести място.Можете да го поставите навсякъде, където искате : отвън, на входа, в коридора, зад вратата в спалнята и така нататък.Може да се използва за съхранение на обувките и изграждане на чистота и чистота в стаята си. 3 нива : H31,5 x L61,5 x D21 виж Обемът на 9 чифта обувки. 5 нива : H61,5 x L61,5 x D21 виж Капацитет 15 чифта обувки. ★ Име на продукта : тънък рафт за обувки ★ Подходящ за : над вратата / спалня/, антре ★ Материал : стомана, пластмаса и нетъкан текстил. ★ Цвят : бял / розов ★ Капацитет : 9 чифта обувки. (3 нива) 15 чифта обувки. (5 нива) ★ Забележка : Моля, позволете 1-2 см, различно от ръчно измерване.Радвам се, че можете да закупите нашите продукти.Ако имате някакви въпроси относно продуктите, моля свържете се с нас по електронната поща.Ние ще решим всички проблеми за вас.Поради разлика в условията на снимане и дисплея може да има известна хроматическая аберации.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват