.

.

Слънчева светлина и на открито, [138 светодиоди / 8 опаковки] Слънчеви Охранителни Светлини с датчик за движение с 3 Режима на осветление, Безжични Слънчеви Стенни лам?

Слънчева светлина и на открито, [138 светодиоди / 8 опаковки] Слънчеви Охранителни Светлини с датчик за движение с 3 Режима на осветление,

Оценка на клиента:

BGN 1.67
Брой продукти
Налично

Слънчевата светлина е оборудван с интелигентен сензор за движение, който може чувствително да открива движениеИзползвайте слънце за зареждане в рамките на деня и автоматично включване през нощта.Той е идеален за нощно осветление, алеи, проездов, градини, коридори, двор и др Нашия слънчев охрана фенера има 3 режима за избор, можете да изберете различни режими, в зависимост от вашите нужди. [Режим на постоянно осветление] : Автоматично включване през нощта, автоматично изключване ден.Този режим може да бъде включен в рамките на 5-8 часа. [Режим на сензора приглушенного осветление]:Ниска яркост липсата на движение, пълна яркост при засичане на движение.Време на откриване е около 20 секунди. [Режим на осветление на сензора] : пълна яркост при засичане на движение, се затваря при липса на движение.(Препоръчва се да се използва.) Време на откриване е около 20 секунди.Трябва да инсталирате слънчев панел на място, където може да грее слънце, и ефект за зареждане ще бъде по-добре с включване на прекъсвач.Моля, задайте слънчев панел на място, където може да грее слънце, най-добра височина на инсталацията - 2-3 метра, сензор за най-чувствителен.Ако трябва да го отвори в рамките на деня, трябва да покрива слънчеви панели, така че тя пламна.При първото използване трябва да се откъсне пластмасов филм от повърхността на слънчеви панели и да се поддържа повече от 8 часа.Нашите соларни лампи имат водоустойчива конструкция, така че няма нужда да се притеснявате за времето, можете спокойно да ги използват във вътрешни дворове, коридори, заборах, градини и други места.Благодарение на дизайна на слънчеви панели от монокристални силициеви коефициент на преобразуване на слънчева светлина, се увеличава с 20% до 22%, скорост на зареждане ден по-горе, както и времето за осветление през нощта може да продължи по-дълго. Широкоугольное осветление на 180 градуса и осигурява по-висока яркост и по-голямо покритие осветление.Това може да осигури на вас и вашето семейство по-сигурна и комфортна обстановка. ?【Слънчеви външни осветителни тела】 Нашите наскоро обновен соларни лампи са оборудвани 138 led топки и широк ъгъл осветление на 180 °. Еднопосочен дизайн осветление за създаване на по-голям диапазон на осветяване може да осигури най-доброто покритие и да се превърне тъмно пространство, в светлата зона.Той е снабден с защитен екран, закрывающим светодиоди, и добре проектирана, за да удължи живота му. ?【3 режима на осветление и сензор за движение】 Слънчева светлина имат вграден чувствителен датчик за движение PIR, който може лесно улавяне на движение.Има 3 режима на работа : 1. [Режим на постоянно осветление] : автоматично включване през нощта, автоматично изключване ден. [Режим на сензора приглушенного осветление] : ниска яркост без трафик, пълна яркост при засичане на движение 3.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват