.

.

Hemoton Белачка за картофи 4 бр. Четка За Премахване на Люспи от Риба, Пилообразный Инструмент за Премахване на Риба Везни, Инструмент за Кухня, Четка За Почистване, Стъ?

Hemoton Белачка за картофи 4 бр. Четка За Премахване на Люспи от Риба, Пилообразный Инструмент за Премахване на Риба Везни, Инструмент

Оценка на клиента:

BGN 2.33
Брой продукти
Налично

Набор от инструменти лек, лесен за употреба, удобен за съхранение и переноскеТой притежава устойчивост на износване, ржавлению и унищожение.Дръжката е с ергономичен дизайн и удобно захващане.Висококачествен стъргало е здрава и има дълъг срок на служба. Бързо почиства рибата, много е удобен и практичен за употреба.Описание на Този продукт притежава устойчивост на износване, устойчивост на корозия и противоразрывной способност.Изработен е от материал, лесен за работа, е много гъвкав и удобен за вас.Това е колекция от красиви и практични инструменти, за премахване на риба везни, не можете да го пропуснете.Характеристики - Цвят : сребрист - Материал : неръждаема стомана - Размер : 19,5 X3,5 X2 см Предпоставка включва 4 скрепер за риба.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват