.

.

Памучни муслиновые чанти BigLotBags, С с едно шнурком, Висококачествени Екологично Чисти Черни муслиновые торбички за еднократна употреба. Опаковка от 100 броя (12 х 16 инч?

Памучни муслиновые чанти BigLotBags, С с едно шнурком, Висококачествени Екологично Чисти Черни муслиновые торбички за еднократна

Оценка на клиента:

BGN 40.00
Брой продукти
Налично

? ВАШИТЕ ИДЕАЛНИ МУСЛИНОВЫЕ ТОРБИЧКИ, Изработени от най-добрите памук, без използването на никакви вредни и токсични химически веществаТези напълно натурални небеленые пакети ви позволяват да съхранявате почти всички предмети от бита, тъй като тъканта пропуска въздуха, осигуряване циркулацията на въздуха, така че продукта да останат свежи за дълго време. ? НАШЕТО КАЧЕСТВО - ? Напълно естествени, небеленые пакети за продукти от най-високо качество с завязками : Пакети за продукти, произведени от най-добрия сертифициран органичен памук. ? Околната среда - популярността на тези муслиновых чанти бързо се разраства в световен мащаб.Тези органични пакети са идеална алтернатива на пластмасови пакети, тъй като те са за многократна употреба, сгъваем, пере, чисти, без отпадъци, които са устойчиви, издръжливи, подлежащи на биоразградими и рециклирани, а също така се различават и издръжливост.Направете крачка напред, помага да се отървете от найлонови торбички и запазване на околната среда за себе си и бъдещите поколения. ? МНОГОФУНКЦИОНАЛНА - може да се използва като чанта за пазаруване, чанта за дрехи, чанта за боклук, опаковки за съхранение на пресни зеленчуци, плодове, дрехи, хранителни стоки, обувки, книги, бутилки, всички видове канцеларски материали и т., може да съхранява и носи нещата си със себе си в семейството и пътни пътувания, на фитнес или за пътуване.Може да се използва и като плажна чанта, косметичка и чанта за голф. ? ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ - ги Обичам, или ние выкупим ги имате, не се задават въпроси!. ? ВАШИТЕ ИДЕАЛНИ МУСЛИНОВЫЕ ТОРБИЧКИ, Изработени от най-добрите памук, без използването на никакви вредни и токсични химически вещества.Тези напълно натурални небеленые пакети ви позволяват да съхранявате почти всички предмети от бита, тъй като тъканта пропуска въздуха, осигуряване циркулацията на въздуха, така че продукта да останат свежи за дълго време. ? НАШЕТО КАЧЕСТВО - ? Напълно естествени, небеленые пакети за продукти от най-високо качество с завязками : Пакети за продукти, произведени от най-добрия сертифициран органичен памук. ? Околната среда - популярността на тези муслиновых чанти бързо се разраства в световен мащаб.Тези органични пакети са идеална алтернатива на пластмасови пакети, тъй като те са за многократна употреба, сгъваем, пере, чисти, без отпадъци, които са устойчиви, издръжливи, подлежащи на биоразградими и рециклирани, а също така се различават и издръжливост.Направете крачка напред, помага да се отървете от найлонови торбички и запазване на околната среда за себе си и бъдещите поколения. ? МНОГОФУНКЦИОНАЛНА - може да се използва като чанта за пазаруване, чанта за дрехи, чанта за боклук, опаковки за съхранение на пресни зеленчуци, плодове, дрехи, хранителни стоки, обувки, книги, бутилки, всички видове канцеларски материали и т.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват