.

.

Засмукване прахосмукачка Flyingqin 1200 Pa Ефективно Премахва прах, Скрита в матраци, Възглавници, Занавесках, Дивани (Златен)

Засмукване прахосмукачка Flyingqin 1200 Pa Ефективно Премахва прах, Скрита в матраци, Възглавници, Занавесках, Дивани (Златен)

Оценка на клиента:

BGN 6.50
Брой продукти
Налично

★ Силно усвояването на 1200 PA, тих и безшумен, осигурява здравословна и охолен живот; Филтърен елемент с висока плътност, ефективно и прецизно филтриране; Нано-структури могат ефективно да премахне замърсяванията и праха от предмети ★ Лека и преносима, не заема място, управление с една ръка, без усещания, ергономична извита дръжка, прозрачен дизайн колектор на прах, лесен за използване; Странични изпускателни отвори позволяват ефективно да обменят въздух и да се удължи срока на експлоатация на машината. ★ За Управление бутон за превключване с едно натискане на клавиш, удобно и бързо, пълното научно и технологично вдъхновение, удобно и бързо, за да ви осигури по-комфортно преживяване. ★ Широко приложение : Нашата прахосмукачка е подходящ за почистване на матраци, мека мебел, легла, килими с прахосмукачка.лесно можете да премахнете закуски, косата, черно, карандашную талаш и подрязване на ластика дом; ъгли мека мебел, компютри и т. на ръководството на плъзгащи се врати и т., което е удобно за използване и спестява време. ★ УСЛУГИ FLYINGQIN : Моля, не се колебайте да се свържете с нашия екип по електронната поща, ако имате някакви въпроси или коментари, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване. ★ Силно усвояването на 1200 PA, тих и безшумен, осигурява здравословна и охолен живот; Филтърен елемент с висока плътност, ефективно и прецизно филтриране; Нано-структури могат ефективно да премахне замърсяванията и праха от предмети. ★ Лека и преносима, не заема място, управление с една ръка, без усещания, ергономична извита дръжка, прозрачен дизайн колектор на прах, лесен за използване; Странични изпускателни отвори позволяват ефективно да обменят въздух и да се удължи срока на експлоатация на машината. ★ За Управление бутон за превключване с едно натискане на клавиш, удобно и бързо, пълното научно и технологично вдъхновение, удобно и бързо, за да ви осигури по-комфортно преживяване. ★ Широко приложение : Нашата прахосмукачка е подходящ за почистване на матраци, мека мебел, легла, килими с прахосмукачка.лесно можете да премахнете закуски, косата, черно, карандашную талаш и подрязване на ластика дом; ъгли мека мебел, компютри и т.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват