.

.

FSYSM Бохо Етнически Кленов лист Тъканни Кърпички, Комплект За Банкет в Деня на Раждането на Сватбен Декор Кърпички Ресторант Аксесоари Настолни Кърпички (Цвят: 4 бр. ?

FSYSM Бохо Етнически Кленов лист Тъканни Кърпички, Комплект За Банкет в Деня на Раждането на Сватбен Декор Кърпички Ресторант Аксесоари

Оценка на клиента:

BGN 39.15
Брой продукти
Налично

Много е копринена и сияеща, мека и приятна на допир, може да бъде поставен във всеки стилмного тънка и аккуратная линия по ръба.Този продукт е трудно да мачкам, да го пере много пъти, се използват повторно и тя има дълъг срок на служба.Лесно се съхранява, той е малък по тегло и лесно за переноске.Широко приложение : Подходящ за различни официални поводи, като сватбен банкет, на вечеря, конференция, празник, церемония, на всички видове партита и т. могат да се използват като украса и обикновен инструмент за хотели, семеен ресторант, кухня.Много е копринена и сияеща, мека и приятна на допир, може да бъде поставен във всеки стил.много тънка и аккуратная линия по ръба.Този продукт е трудно да мачкам, да го пере много пъти, се използват повторно и тя има дълъг срок на служба.Лесно се съхранява, той е малък по тегло и лесно за переноске.Широко приложение : Подходящ за различни официални поводи, като сватбен банкет, на вечеря, конференция, празник, церемония, на всички видове партита и т.могат да се използват като украса и обикновен инструмент за хотели, семеен ресторант, кухня.Параметри : Материал : полиестер Размери : 20x20 см = 50x50 см 4 бр. 50x50 см / 6 бр. 50x50 см Цвят : като на изображенииупаковка включва : 1 х одеяло Забележки : 1. Продайте само основните стоки, които не други стоки. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, оставете интервал в 1-3 виж 3. Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.Забележка : След получаване на опаковката, моля, проверете внимателно опаковката и стоката.Ако получената стока е грешна или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, за да реши проблема.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите запитвания.Сватби, Партита, Празничен Комплект, Дом, Кухня, Трапезария, Маска за лице.

Характеристики на продукта

Material:
Polyester
Size:
20x 20 inch= 50x50cm :
4pcs 50x50cm / 6pcs 50x50cm / 8pcs 50x50cm :
Color:
As the picture
Package Included:
1 x Blanket :
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your.:
Weddings, Parties, Holiday Set, Home, Kitchen, Dining Room, Face Cover :

Клиентите също го харесват