.

.

Carolin's Treasures KJ1200MUK Шнауцер Детелина в Деня на Св. Патрик, ултра-Обнималка за тънки кутии, Ръкав за охлаждане на Консерви, Може да се Пере в машина, Ръкав за обнимания на?

Carolin's Treasures KJ1200MUK Шнауцер Детелина в Деня на Св. Патрик, ултра-Обнималка за тънки кутии, Ръкав за охлаждане на

Оценка на клиента:

BGN 3.26
Брой продукти
Налично

Универсална засаждане : идеален за настаняване на различни кутии с обем 12 унции, от разхладителни напитки Michelob Ultra и Starbucks до кутии Heineken Light и PerrierИзключителен художествен дизайн : Демонстрирайки ярки цветни илюстрации, създадени от нашите талантливи художници, тези обнимашки can придават на вашето напитка нотка стил и го правят лесно разпознаваем.Трайни и пере : произведени с очакванията за продължителност на живота, нашите обнимашки запазват своя дизайн, дори и след машинно миене, като гарантира, че продукта ще останат живи и да не беля. Преносимост и удобство : тези сгъваеми изолатори за напитки лесен за съхранение и транспорт, което ги прави идеален аксесоар за всеки събрание или събития.Страхотни подаръци : Отличен подарък домакини, подарък за нов дом, за нов дом, или сватбен подарък за новата двойка.Всички наши продукти са украсени с произведения на изкуството, един от нашите художници и проектанти.Чудесен подарък за вашето выгуливателя кучета, грумера или сиделки за домашни любимци.Ние дори имаме прекрасни учительские способности.Подаръци за шнауцеров, колекционерски шнауцеров, шнауцер Хаггер с Деня на Св.Подходящ за тънки кутии Michelob Ultra обем 12 унции, разхладителни напитки, Starbucks, Heineken Light, Bud Lite Lime обем 12 грама суха сода, Coors, Resin, Vitaminwater Engergy и кутии Perrier. Страхотна сгъване кузи.Чудесен начин да следите си питие и се добавя малко стафиди събрание.Те са полноцветном художествена украса и се размиват в перална машина.Дизайн не на разстояние.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват