.

.

Магнитен калъф Mgnaooi за iPhone 13 Pro Max Case [MIL-Grade Тествана на спад и е съвместимо с MagSafe] Полупрозрачна матово покритие на задния панел с бутони от алуминий, сплави, защита о?

Магнитен калъф Mgnaooi за iPhone 13 Pro Max Case [MIL-Grade Тествана на спад и е съвместимо с MagSafe] Полупрозрачна матово покритие

Оценка на клиента:

BGN 0.33
Брой продукти
Налично

[Супер магнитно] Калъф за мобилен телефон, разработен специално за i Phone 13 Pro Max, съвместим с честота устройства Magsafe и други безжични честота устройства Qi без влияние на сигналаБлагодарение на вградения мощен магнит калъф за i Phone 13 Pro Max няма да падне, колкото и да се върти, благодарение на високо адсорбционной способности.Идеално выровненное магнитно прави безжично зареждане по-бърза и стабилна. [Бързо зареждане с мощност 20 W] Е съобразен с магнити правят безжична зареждане по-бързо и по-лесно от всякога, осигурявайки магическо свързване и изключване на зареждане, което е добра новина за играчите, които играят на игри за мобилни телефони. [8-подножието защита от падане на военен клас] Калъф MGNAOOI, съвместим с i Phone 13 Pro Max, осигурява безопасност на вашия i Phone при падането на над 5000 пъти с височина 8 метра.Той също идва с 4-ъгъла запатентованными дисперсионными въздушни възглавници и подобряване на ударопрочной технология. [Защита от надраскване и пръстови отпечатъци] Матово покритие на задния панел остава чист, благодарение на разумното нанолеофобному корицата, която предпазва от появата на отпечатъци от пръсти, воден знак, масло и прах.Междувременно, калъф MGNAOOI за i Phone 13 Pro Max също така осигурява превъзходно дебнещ докосване. [Защита на екрана и камера] устойчив на удари калъф MGNAOOI, съвместим с i Phone 13 Pro Max е оборудван первази камера 3 мм и первази на екрана 1,5 мм, които предотвратяват триенето на вашия i Phone 13 Pro Max за повърхността, оставяйки устойчиви на надраскване. [Супер магнитно] Калъф за мобилен телефон, разработен специално за i Phone 13 Pro Max, съвместим с честота устройства Magsafe и други безжични честота устройства Qi без влияние на сигнала.Благодарение на вградения мощен магнит калъф за i Phone 13 Pro Max няма да падне, колкото и да се върти, благодарение на високо адсорбционной способности.Идеално выровненное магнитно прави безжично зареждане по-бърза и стабилна. [Бързо зареждане с мощност 20 W] Е съобразен с магнити правят безжична зареждане по-бързо и по-лесно от всякога, осигурявайки магическо свързване и изключване на зареждане, което е добра новина за играчите, които играят на игри за мобилни телефони.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват