.

.

LTBFDDC Интелигентна Вентилатори с Дистанционно Затъмняване на Led Вентилатори с кристали, Въртящи се на 360 градуса 6 Степени на вятъра с Реверсивными Ножове, плафониер?

LTBFDDC Интелигентна Вентилатори с Дистанционно Затъмняване на Led Вентилатори с кристали, Въртящи се на 360 градуса 6 Степени

Оценка на клиента:

BGN 2.67
Брой продукти
Налично

★ Многофункционален : Той разполага с 3 светли цветове : натурален бял, топъл бял, студен бял (цветна температура : 3000 К-6000 К); яркост (5%-100% ); 3 скорост на вятъра : ниска, средна и високаВсичко това може да се управлява с помощта на дистанционно управление.Функцията за синхронизиране, дистанционно управление на 2. ★ Качествен материал : Метален корпус с боя прави лампата по-трайни и антикоррозийным.Лампа с висока прозрачност, по-добре да защитава вашите очи, не блести и не бликует.Двигател от чиста мед осигурява мощно движение на въздуха и тиха работа. ★ Освежаване по всяко време на годината : Този вентилатор на тавана може да се върти и в двете посоки, увеличава площта на прием на въздуха, ускорява циркулацията на въздуха в помещението.Различно време на годината, различна температура осигуряват безпрепятствен и свеж въздух в помещението. ★ Малошумящая яркост (5%-100% ); 3 скорост на вятъра : ниска, средна и висока.Всичко това може да се управлява с помощта на дистанционно управление.Функцията за синхронизиране, дистанционно управление на 2. ★ Качествен материал : Метален корпус с боя прави лампата по-трайни и антикоррозийным.Лампа с висока прозрачност, по-добре да защитава вашите очи, не блести и не бликует.Двигател от чиста мед осигурява мощно движение на въздуха и тиха работа. ★ Освежаване по всяко време на годината : Този вентилатор на тавана може да се върти и в двете посоки, увеличава площта на прием на въздуха, ускорява циркулацията на въздуха в помещението.Различно време на годината, различна температура осигуряват безпрепятствен и свеж въздух в помещението. ★ Ниско ниво на шума и икономия на енергия : В този умном потолочном вентилатора с дистанционно управление се използват отлични двигатели с ниско ниво на шум и консумация на енергия.Комбинация от вентилатори и осветителни тела, това може да намали честотата на използването на климатици, за подобряване на икономията на енергия и защита на околната среда, ще ви спести много сметки за електроенергия. ★ Обхват : Класна стая, парк, лекарски кабинет, детска стая, детска градина, спалня, хол, трапезария, балкон, малка спалня, проход, малка всекидневна и т.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват