.

.

Долната Голямо Куче чаша. Подарък за Геймъри Дървена чаша. Една чаша. Персонални Дървена една чаша. Чаши за видео игри. Индивидуален подарък За Нея, Подарък За мъж, П?

Долната Голямо Куче чаша. Подарък за Геймъри Дървена чаша. Една чаша. Персонални Дървена една чаша. Чаши за видео игри. Индивидуален

Оценка на клиента:

BGN 11.60
Брой продукти
Налично

? Материал : естествено дърво дъбПоставяне на чаши, неръждаема стомана.Издател е изработена от месинг. ? Дървена чаша премиум-клас.Количеството течности - 22 грама. ? Дървена чаша може да се превърне в идеален подарък за всеки повод!Това е перфектният подарък за Деня на бащата, Коледа, рожден Ден, годишнина или просто любители на бира.Това е една страхотна идея като личен подарък за него!Тази една чаша ще се превърне в чудесен подарък на младоженеца на сватбата, шаферу младоженеца, ергенско парти и т. Тази дървена една чаша е изработена в съответствие с нашите високи стандарти за качество и е с вътрешно покритие от неръждаема стомана, което по-дълго ще запази бирата студена. ? Една чаша ръчно изработени от дъб.Идеална за една бира, вода и други напитки. ? Тази чаша може да бъде персонализирована.Една чаша от дърво на викингите.Чаша с чук Тора и Мьельниром.Дървена чаша премиум-клас. Норвежката Персонални Дървена една чаша.Голяма дървена една чаша.Подарък на мъжа ми една чаша за ръчно изработени мебели от масивен дъб дървена чаша може да се превърне в идеален подарък за всеки празник!Това е перфектният подарък за Деня на бащата, Коледа, рожден Ден, годишнина или просто любители на бира.Това е една страхотна идея като личен подарък за него!Тази една чаша ще се превърне в чудесен подарък на младоженеца на сватбата, шаферу младоженеца, ергенско парти и т. Тази дървена една чаша е изработена в съответствие с нашите високи стандарти за качество и е с вътрешно покритие от неръждаема стомана, което по-дълго ще запази бирата студена. ?За НАШИТЕ БИРЕНИ ЧАШИ : ? Материал : естествено дърво дъб. ? Поставяне на чаши, неръждаема стомана. ? Label е изработен от месинг. ? Е идеална за една бира, вода и други напитки. ? Количество течности - 22 грама . * Цвят на дървото може да се различава от показаната на фигура, което се дължи на много фактори, като например яркост на монитора и яркост на светлината. ? ГАРАНЦИЯ за 100% удовлетвореност : За нас е важно удовлетвореността на клиентите.Ние искаме да сте напълно доволни от покупката си.Ако смятате, че тази услуга не отговаря на вашите очаквания, моля, първо се свържете с нас и да ни даде възможност за решаване на всички проблеми.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват