.

.

Вкаменени Риби K110 Стомана 949 Сгъваем Нож От Въглеродни влакна G10 Дръжка Керамични Лагери Туристически Ловни Ножове EDC инструмент (Зелен)

Вкаменени Риби K110 Стомана 949 Сгъваем Нож От Въглеродни влакна G10 Дръжка Керамични Лагери Туристически Ловни Ножове EDC инструмент

Оценка на клиента:

BGN 13.46
Брой продукти
Налично

【Материали, за да се прибират остриета на открито】Материал на острието - стомана K110, която по-износостойка, от стомана D2Той притежава изключително висока якост и устойчивост на износване.Ръкохватката е изработена от G10 с ДАМАССКИМ модел, който се отличава с устойчивост на износване и устойчивост на корозия. 【EDC Knife Tool】 Общата дължина на ножа е 8,46 инча, дължина на острието - 3,54 инча, дебелина на острието - 0,12 инча. 【Ергономичен джобен нож】 Ние не само ергономично проектираха извивка на дръжката, но и закруглили фаска по ръбовете на дръжката, което значително подобрява комфорта на задържане и запазва първоначалният комфорт дори и след продължителна употреба на нож. 【Джобен нож с гладко ход】 Вътрешната структура на нож е внимателно проектирана.High-performance подложка с керамични шарикоподшипниками осигурява плавен ход.High-performance клапа предотвратява изкривяването на ножа и ви позволява да използвате нож по всеки удобен за вас начин във вашата работа.Това флипер за отваряне. 【Джобен нож със Скоба и отвор за дантела】 Той е включен в комплекта на доставка на клипа.Проектиран с отвор за дантела, тя предоставя множество опции за носене. 【Обработка на повърхността на острието】 Стъклени мъниста + тънка зачервяване на камък + волочение тел. 【Материали, за да се прибират остриета на открито】Материал на острието - стомана K110, която по-износостойка, от стомана D2.Той притежава изключително висока якост и устойчивост на износване.Ръкохватката е изработена от G10 с ДАМАССКИМ модел, който се отличава с устойчивост на износване и устойчивост на корозия. 【EDC Knife Tool】 Общата дължина на ножа е 8,46 инча, дължина на острието - 3,54 инча, дебелина на острието - 0,12 инча. 【Ергономичен джобен нож】 Ние не само ергономично проектираха извивка на дръжката, но и закруглили фаска по ръбовете на дръжката, което значително подобрява комфорта на задържане и запазва първоначалният комфорт дори и след продължителна употреба на нож. 【Джобен нож с гладко ход】 Вътрешната структура на нож е внимателно проектирана.High-performance подложка с керамични шарикоподшипниками осигурява плавен ход.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват